aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Αδειάζει το ιατρικό δελτίο

ΑΠΟΕΛ: Αδειάζει το ιατρικό δελτίο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς κατά την τρέχουσα σεζόν, με τον τελευταίο του Γκιγιέρμε Ντελατόρε να ήταν ο σοβαρότερος. Το ιατρικό δελτίο όμως τελευταίως άρχισε να αδειάζει, κάτι που ασφαλώς είναι στα πολύ θετικά ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια, αλλά και της διακοπής του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: H συνήθεια που έγινε λατρεία με την Ομόνοια

Μέχρι και ο Χεσούς Ρουέδα γυμνάζεται εκ νέου σε φουλ ρυθμό ο οποίος δουλεύει εντατικά ώστε να επιστρέψει στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού. Ο Πάολο Τραμετσάνι έχει πλειάδα επιλογών στη διάθεσή του για να καταλήξει στην 20άδα. Θα επιλέξει τους παίκτες που θα πάρουν θέση στον πάγκο με βάση τη θέση που αγωνίζονται ώστε να δράσει αναλόγως της εξέλιξης του «αιώνιου» ντέρμπι. Σαφώς και οι αυξημένες επιλογές δίνουν δυνατότητες στον κόουτς των γαλαζοκιτρίνων να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ώστε να χτυπήσει το παιχνίδι.

Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στα τελευταία νικηφόρα ματς πιθανόν να μην αλλάξουν, αφού ενδεκάδα που κερδίζει, δεν… αλλάξει. Όμως ένας «γεμάτος» πάγκος είναι ότι καλύτερο για έναν προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ