aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπό το κράξιμο στην αποθέωση!

Από το κράξιμο στην αποθέωση!

Άλλο ένα εμπόδιο, το πέμπτο συνεχόμενο στο πρωτάθλημα, πέρασε με επιτυχία ο ΑΠΟΕΛ χθες βράδυ και πλέον φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Από το -7 και το εκφρασμένο προ λίγων εβδομάδων από τους οπαδούς της ομάδας «δεν πάμε πουθενά», κράζοντας τους πάντες, οι γαλαζοκίτρινοι… απάντησαν με ένα σερί επιτυχιών, κάτι που τους επέτρεψε να εκμεταλλευτούν τα στραβοπατήματα των συλλόγων που βρίσκονταν πιο ψηλά στη βαθμολογία και να εκτοξευτούν…

Η καλή απόδοση του ΑΠΟΕΛ, τα δύο γκολ του Πιέρου Σωτηρίου, οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα που ξανάπιασαν τόπο, οι… ανάσες σε ορισμένους παίκτες και πολλά άλλα, προσμετρούνται με θετικό πρόσημο στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό.

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα», είπε πει ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του ματς στο Δασάκι, κάτι που αποτυπώνει την πραγματικότητα. Όσο προσπάθεια χρειάσθηκε για να ανέβει στην κορυφή, άλλη τόση θα χρειασθεί για να μείνει εκεί.

Το πρόγραμμα… δείχνει πως την Τετάρτη υπάρχει το πρώτο ματς για την προημιτελική φάση του κυπέλλου με τον Άρη (ΓΣΠ) και το Σάββατο το ντέρμπι με την Ομόνοια. Και την άλλη εβδομάδα; Ο επαναληπτικός με την ομάδα της Λεμεσού (17/2) και το νέο ντέρμπι με την Ανόρθωση (20/2, εκτός έδρας).

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, θέλει να κρατήσει τους παίκτες του προσγειωμένους και προπάντων σε εγρήγορση ώστε να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών. Να μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κερδίσει ντέρμπι έως τώρα, κάτι που αυτομάτως αυξάνει ακόμη περισσότερο τον βαθμό των απαιτήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ