aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑντούριθ: Πολύ «τυχερός» ο ΑΠΟΕΛ!

Αντούριθ: Πολύ «τυχερός» ο ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Τα πιο πολλά καθοριστικά γκολ της La Liga έχει σημειώσει σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» ο Αρίτθ Αντούριθ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Μπιλμπάο με την Βαλένθια και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, καθοριστικά γκολ είναι αυτά που δίνουν τρίποντο στις ομάδες. Παραδείγματος χάριν, αν μία ομάδα νικήσει με 1-0, το ένα γκολ του ποδοσφαιριστή είναι καθοριστικό, ενώ αν μία ομάδα κερδίσει με 3-0, το ένα γκολ δεν είναι καθοριστικό, καθώς αν αφαιρεθεί, η ομάδα πάλι θα είχε πάρει το τρίποντο.

Τα γκολ του Αντούριθ έδωσαν 11 βαθμούς στους Βάσκους, ενώ τον ακολουθούν οι Μέσι με 10 βαθμούς (ο οποίος είναι μέχρι τώρα και ο πρώτος σκόρερ με 19) και Πέδρο Λεόν με 9.

Από τα οκτώ γκολ του Αντούριθ, τα έξι ήταν καθοριστικά. Τα γκολ του με την Βαλένθια (2-1) έδωσαν τρεις βαθμούς στην ομάδα του, ενώ τα γκολ του με τη Σοσιεδάδ (3-2), Θέλτα (2-1), Χιχόν (2-1) και Λα Κορούνια (2-1) έδωσαν από δύο το κάθε ένα. Όλα τα γκολ του Βάσκου σημειώθηκαν στο «Σαν Μαμές».

Μένει να δείξει αν η συμβολή του Αντούριθ στο επιθετικό παιχνίδι της Μπιλμπάο την επηρεάσει και στον επαναληπτικό του ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη Πέμπτη (23/2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ