Άντερλεχτ: Δεν φοβάται τις καυτές ατμόσφαιρες ο Βάιλερ

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Άντερλεχτ!

«Περάσαμε τη Ζενίτ και τώρα θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση», είπε ο Ρενέ Βάιλερ, οριοθετώντας τον στόχο της ομάδας του. Ο τεχνικός της Άντερλεχτ χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ «μια πολύ δύσκολη ομάδα».

Στόχος στον αυριανό αγώνα, όπως είπε: «Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να πάρουμε την πρόκριση στο Βέλγιο». Μάλιστα ο τεχνικός των Βέλγων ανέφερε πως όταν ήταν ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο, σε αγώνα εναντίον της Ομόνοιας.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί και κατά πόσο θα επηρεάσει την ομάδα του, καθώς και για τα ατού του ΑΠΟΕΛ, είπε: «Γνωρίζω πολύ καλά τον ΑΠΟΕΛ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Δεν πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα θα μας επηρεάσει τόσο πολύ» και επανέλαβε πως «ο ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία».

Έκανε ακόμα λόγο για τα επόμενα βήματα της ομάδας του σε Βέλγιο και Ευρώπη: «Θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε και στο πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Τους ποδοσφαιριστές της Άντελεχτ εκπροσώπησε ο Λεάντερ Ντεντόνκερ: «Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι αρκετά σημαντικό για εμάς. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και δίψα για να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν»

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ