Με τη Δε Νιου Σεντς ή την Τρε Πένε! (στα… πολύ μαλακά ο θρύλος)

Η κλήρωση για την έναρξη του φετινού ευρωπαϊκού οδοιπορικού του ΑΠΟΕΛ θεωρείται πανεύκολη και ασφαλώς όλοι νιώθουν ικανοποιημένοι στο στρατόπεδο του πρωταθλητή...


ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στα πολύ μαλακά έπεσε ο ΑΠΟΕΛ όσον αφορά στο πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Δε Νιου Σεντς (Ουαλία) – Τρε Πένε (Σαν Μαρίνο).

Αξίζει να αναφερθεί πως οι γαλαζοκίτρινοι είχαν δύσκολους αντίπαλους στην προκλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στη Νιόν της Ελβετίας και ευτυχώς γι’ αυτούς, τους απέφυγαν. Πρόκειται για την ουγγρική Φερεντσβάρος και την Ζρίνισκι της Βονσίας/Ερζεγοβίνης.

Η κλήρωση για την έναρξη του φετινού ευρωπαϊκού οδοιπορικού του ΑΠΟΕΛ θεωρείται πανεύκολη και ασφαλώς όλοι νιώθουν ικανοποιημένοι στο στρατόπεδο του πρωταθλητή. Παρόλα αυτά κρατούν μικρό καλάθι… Πάντως, καμία από τις δύο ομάδες δεν προκαλεί ανησυχία, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως θεωρητικά φαβορί για να αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ, είναι η Δε Νιου Σεντς.

Ο πρώτος αγώνας του ΑΠΟΕΛ με την ομάδα που θα προκριθεί θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 12 ή 13 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 19 ή 20 του ίδιου μήνα, δηλαδή μία εβδομάδα αργότερα.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ