aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑμάν «καρφί» ο Πετεβίνος!

Αμάν «καρφί» ο Πετεβίνος!

Στον Active και την εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ομάδες που δεν έδωσαν συγχαρητήρια στους γαλαζοκίτρινους.

Το σχετικό απόσπασμα: «Ο ΑΠΟΕΛ δίνει συγχαρητήρια διαχρονικά και εκφράζει τη σημασία των συγχαρητηρίων. Έχουν δοθεί συγχαρητήρια για την πορεία μας στο Γιουρόπα Λιγκ ή την κατάκτηση πρωταθλήματος; Όχι. Καθόλου δεν μας πειράζει. Είναι θέμα επιπέδου. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει να κερδίσει κάτι από την απόδοση συγχαρητηρίων, είναι θέμα αρχής. Τα συγχαρητήρια τα αντιλαμβάνεσαι όταν κατακτάς τίτλους, όταν έχεις επιτυχίες. Την ερώτηση να την απευθύνεται σε άλλες ομάδες. Εμείς δώσαμε συγχαρητήρια διαχρονικά και για επιτυχίες ομάδων στην Ευρώπη. Όταν πήγε ο ΑΠΟΕΛ στου 16 του Europa League είδατε κανένα να λέει συγχαρητήρια; Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι κρίνει κάποιος την δικαιότητα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι αστείο να συζητάμε για τα συγχαρητήρια που δόθηκαν στον κυπελλούχο και όχι για τα συγχαρητήρια που δεν δόθηκαν σε ομάδα που πήγε στους “16” του Europa League».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ