aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΆλλη ομάδα σε βάθος χρόνου

Άλλη ομάδα σε βάθος χρόνου

Οι παρουσία των Λάγο, Γιαννιώτα και Ντε Καμάργκο θα πρέπει να έχει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί καλύτερος από πέρσι, σύμφωνα με το οπαδικό σάιτ «apoel.net».

Αναλυτικά:

«Μας χωρίζουν μερικά 24ωρα μέχρι το επαναληπτικό με την TNS οποίος θα καθορίσει αν θα υπάρξει συνέχεια στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ. Όλοι θεωρούν ότι αν η ομάδα μας κάνει τα απολύτως απαραίτητα θα κερδίσει. Επειδή όμως δεν τα έκανε στην Ουαλία υπάρχει μια ανησυχία που πρέπει να λειτουργήσει θετικά.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του φετινού ΑΠΟΕΛ δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και υπάρχουν καλές δικαιολογίες για αυτό. Η έλευση νέου προπονητή ο οποίος προσπαθεί αν εφαρμόσει και να μάθει στους παίκτες νέα πράγματα με σημαντικότερο τη διάταξη 4-1-4-1 αλλά και η χρονική διάρκεια της ενσωμάτωσης νέων παικτών είναι οι δυο κύριοι λόγοι που ο ΑΠΟΕΛ θα είναι πολύ διαφορετικός σε βάθος χρόνους.

Το κεφάλαιο της μεταγραφικής ενίσχυσης αποτέλεσε ίσως το πιο δύσκολο θέμα αφού το γεγονός ότι φέτος αρχίσαμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πιο νωρίς από ποτέ είχε ως αποτέλεσμα να πάμε στον 2ο προκριματικό με το περσινό ροστερ.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι τρεις τελευταίες μεταγραφές δεν πρόλαβαν του αγώνες με την TNS Οι Λάγο, Γιαννιώτας και Ντε Καμάργκο είναι τρεις παίκτες που θεωρούνται βασικοί και που η παρουσία τους πρέπει να έχει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια να παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρσι.

Το πότε θα τους δούμε να χρίζονται βασικοί είναι ένα καίριο ερώτημα που μάλλον θα κρίνει και την ευρωπαϊκή μας προοπτική. Ρεαλιστικά μόνο ο Γιαννιώτας μπορεί να μπει άμεσα στην ομάδα αφού δεν πρόκειται για νέα προσθήκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ