Ακροβάτες του ονείρου!

Οι γαλαζοκίτρινοι θα βρεθούν μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση στο ΓΣΠ.


ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τα ενενήντα ίσως και πιο κρίσιμα λεπτά στη φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα θα αρχίσουν από τις 18:00  να κυλούν αντίστροφα.

Απέναντι στην Ομόνοια επιβάλλεται να αντιδράσουν δυναμικά μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, βγαίνοντας στην «επίθεση» με μπόλικη ορμή.

Να καταθέσουν κάθε απόθεμα ψυχικών και σωματικών δυνάμεων, κάνοντας αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του 25ου τίτλου στην ιστορία τους.

Αφήνουν στην άκρη το τι προηγήθηκε και βλέπουν μόνο μπροστά. Είναι αναγκασμένοι, εξάλλου, να το πράξουν για να μη χάσουν στο τέλος και τ’ αβγά και τα πασχάλια. Γνωρίζουν ότι έχουν γίνει λάθη και η διοίκηση αναγνωρίζει ότι ρίσκαρε με την απομάκρυνση του Κετσπάγια. Ο καθένας, εν τέλει, έχει αναλάβει την ευθύνη του, αλλά τονίζουν πως το ταμείο θα γίνει στο τέλος, όχι τώρα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μάθει να παλεύει μέχρι το τέλος, ανεξαρτήτως των δυσκολιών.

Οι παίκτες και το υπηρεσιακό προπονητικό τιμ τα είπαν, ο καθένας έκανε την αυτοκριτική του, αναλύθηκαν πολλά και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο «καυτό» ντέρμπι με την «αιώνια» αντίπαλο. Η αντίδραση, η αυταπάρνηση, αλλά και η μαχητικότητα στο σημερινό ραντεβού θα αποτελέσουν ισχυρά μηνύματα ως προ της ευόδωση του τελικού στόχου.

Πίστευαν και συνεχίζουν να πιστεύουν στον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του τέταρτου σερί τίτλου. Ξέρουν ότι κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους (+4 από τη δεύτερη ΑΕΚ) και μετά τις τελευταίες εξελίξεις υποστηρίζουν ότι πείσμωσαν ακόμη περισσότερο και θα κάνουν τα πάντα για να μοιράσουν «απαντήσεις». Θέλουν να κάνουν το καθήκον τους, αρχής γινομένης από σήμερα.

Το πρόγραμμα είναι δύσκολο και απαιτητικό, καθώς ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη ο αγώνας με την ΑΕΚ και καπάκι τα 90λεπτα με τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση. Πλην όμως, όπως λένε οι παλαιότεροι παίκτες του συλλόγου, «είναι και θέμα περηφάνιας για την ιστορία της ομάδας να πάρουμε και αυτό τον τίτλο». Αυτοί ανέλαβαν να τονώσουν την ψυχολογία αλλά και την αυτοπεποίθηση των συμπαικτών τους.

Ενωμένοι και συσπειρωμένοι στέλνουν το μήνυμα πως «θα μπούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι ξέροντας ότι για μας υπάρχει μόνο η νίκη». Ανεξαρτήτως των απουσιών βασικών μονάδων. Σε τέτοια ματς, όπως είναι το σημερινό, θα μιλήσει και η ψυχή. Τώρα είναι η (μεγάλη) ώρα των πράξεων…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ