aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑχ, αυτός ο προγραμματισμός

Αχ, αυτός ο προγραμματισμός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τον Λάγο ακόμα να τον δούμε. Ο Μπρεσάν μοιάζει χαμένος στη μετάφραση και ο Ντε Καμάργκο ψάχνει και ψάχνεται. Ο μόνος που έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής είναι ο Ορλάντι, αλλά κι αυτός δεν έδωσε το κάτι παραπάνω.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε κρίθηκε αναγκαία η απόκτηση ενός ακόμη μέσου, του Μπερτόλιο, ο οποίος ωστόσο δεν μπορούσε να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στην προσπάθεια που έγινε να ζήσει η ομάδα για τέταρτη φορά στην ιστορία της το όνειρο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια στιγμή, τεχνική ηγεσία και διοίκηση αναζητούν εναγωνίως τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά στην υπόθεση γκολ.

Όλα αυτά καταδεικνύουν με τον πιο παραστατικό τρόπο πως χάθηκε σε έναν μεγάλο βαθμό το όνειρο των ομίλων του Τσάμπιονς και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να «συμβιβαστεί» με τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ζητούμενο πλέον (αγωνιστικά τουλάχιστον) δεν είναι τίποτα άλλο από την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πέμπτη σερί σεζόν, ισοφαρίζοντας την επίδοση των πρώιμων χρόνων της ίδρυσης του 1936 – 1940! Κι αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ