aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «O Kίρζης υπόσχεται παραμυθάκια και εξαφανίζεται... παίκτες “φαντάσματα”»

ΑΠΟΕΛ: «O Kίρζης υπόσχεται παραμυθάκια και εξαφανίζεται… παίκτες “φαντάσματα”»

Ο «χαρτοπόλεμος» ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα συνεχίζεται με τους γαλαζοκίτρινους να εκδίδουν με τη σειρά τους δεύτερη ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι η ομάδα της Λεμεσού έχει έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων, τονίζοντας πως η διοίκηση Κίρζη υπόσχεται παραμυθάκια, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και μετά εξαφανίζεται. Παράλληλα αφήνει υπονοούμενα για παίκτες «φαντάσματα» που διασύρουν στην Ευρώπη τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο κατήφορος της διοίκησης Κίρζη συνεχίζεται. Έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων για ακόμα μια φορά σε μια δεύτερη ανακοίνωση παιδικού παραληρήματος αναφέρει ότι πίσω από οποιαδήποτε ήττα δέχθηκε σε ντέρμπι η ομάδα του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια, κρύβεται ο ΑΠΟΕΛ. Αυτή η μανία καταδίωξης έρχεται να επιβεβαιώσει το σύνδρομο κατωτερότητας της διοίκησης Κίρζη που φαίνεται ότι όσο περνούν τα χρόνια και συνεχίζει να αποτυγχάνει στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος τόσο παρανοεί και βλέπει φαντάσματα.

Για να μην παρεξηγηθούμε δεν αναφερόμαστε σε «παίκτες-φαντάσματα». Για αυτούς, το όνομα του Απόλλωνα (δυστυχώς) επί διοίκησης Κίρζη διασύρεται εδώ και χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο αφού κατάντησε το όνομα ενός ιστορικού συλλόγου να παρουσιάζεται ως παράδειγμα προς αποφυγή σε ευρωπαϊκά συνέδρια και σε εκθέσεις που υιοθετούνται από την ίδια την Ευρωπαϊκή επιτροπή. Ευτυχώς ακόμα δεν έφταιξε τον ΑΠΟΕΛ και για αυτό.

Πάμε όμως στην ουσία του παραληρήματος. Περιμένουμε λοιπόν κύριε Κίρζη να παρουσιάσεις στοιχεία για όλα όσα κατηγορείς τον ΑΠΟΕΛ. Τα «παραμυθάκια» που υπόσχεσαι στον κόσμο ότι θα πεις αλλά μετά χάνεσαι, τα περιμένουμε εδώ και χρόνια. Επειδή δεν θα σε ακολουθήσουμε άλλο κ. Κίρζη στον κατήφορο και ήδη αναγκαστήκαμε να ρίξουμε το επίπεδο ελέω των αστείων σου επιχειρημάτων απλά θα περιμένουμε τις αποδείξεις που είσαι πλέον υποχρεωμένος απέναντι στον κόσμο του ποδοσφαίρου, να παρουσιάσεις…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ