aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Απόδραση»... made in Brazil! (pics & vid)

«Απόδραση»… made in Brazil! (pics & vid)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πολύ… Ανόρθωση για να πεθάνει! Τι και αν τα βρήκε «μπαστούνια» απέναντι στον σκληροτράχηλο Άρη. Τι και αν η ώρα κυλούσε βασανιστικά και το γκολ δεν ερχόταν. Η φετινή Ανόρθωση δεν τα παρατάει ποτέ και αφού «πάτησε» τους πράσινους της Λεμεσού, βρήκε αυτό που έψαχνε από το κεφάλι του αρχηγού της και το πρώτο φετινό γκολ του Άλβες. Η «Κυρία» απέδρασε με τη νίκη 0-2 από το Τσίρειο και πάει με τις πιο καλές προϋποθέσεις στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη. Από εκεί όπου θα απουσιάσει ο Γκόρντον Σίλτνενφελντ, ο οποίος δέχθηκε κίτρινη κάρτα και συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό.

Ο Άρης προσπάθησε να φύγει με κέρδος από το παιχνίδι, έβαλε δύσκολα στην Ανόρθωση και για 80 λεπτά κρατούσε τουλάχιστον τον ένα βαθμό, αλλά στο τέλος δεν άντεξε. Σε εκείνο το σημείο ο Αμπντουλάγιεφ έκανε μία περίτεχνη ενέργεια πάνω στον Ευσταθίου, έκανε τη συστημένη σέντρα στον Βίκτορ και αυτός με πανεύκολη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εστία για το 0-1. Και εκεί που οι γηπεδούχοι έψαχναν την ισοφάριση, ήρθε ο Άλβες στο 90’+4 να κάνει με σουτ το 0-2 και να τελειώσει μία και καλή το ματς. Έτσι, οι κυανόλευκοι του Ρόνι Λέβι θα… κοιμηθούν απόψε στην κορυφή της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, έναντι 35 της ΑΕΚ που αγωνίζεται αύριο κόντρα στον Ερμή.

Άρης (Γιάννης Χριστόπουλος): Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Μαμμίδης, Ντρομπάροφ, Ευσταθίου, Ενγκολόκ, Φράγκος, Παχίπης (66′ Κυριάκου), Ράντου (62′ Γιούσεφ), Μαραγκουδάκης, Πάγκαλος (68′ Παναγή).

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρούς, Σιεού, Ντουγκλάο, Σίλτνενφελντ, Πράνιτς, Γκάντσεφ (61′ Καρλίτος), Βίκτορ, Ράγιος, Σισέ (83′ Οικονομίδης), Αμπντουλάγιεφ, Καμάρα (60′ Άλβες).

Σκόρερ: Βίκτορ 80′, Άλβες 90’+4

Κίτρινες: Ευσταθίου, Μαμμίδης / Σίλτνενφελντ (3η), Αμπντουλάγιεφ, Οικονομίδης

Αποβολές: -/-.

Γήπεδο: Τσίρειο

Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος.

Α’ Βοηθός: Καλησπέρας Νίκος.

Β’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος.

4ος: Τράττου Λεόντιος.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ