Αποχωρούν οι Σεραφείμ, Λάμπρου και Ζυμαράς

Οι τρεις κενωθείσες θέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα καλυφθούν από τεχνοκράτες, πανεπιστημιακό, επικοινωνιολόγο και επιχειρηματία, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα μαζί με τον πλήρη συνδυασμό...


Από το νυν Διοικητικό Συμβούλιο από τα 15 μελή δεν θα συνεχίσουν μόλις τρία. Πέρα από τον πρόεδρο Δώρο Σεραφείμ, αποχωρούν και οι Ανδρέας Λάμπρου και Αντώνης Ζυμαράς.

Τα υπόλοιπα 12 μέλη θα βρίσκονται στον 15μελή συνδυασμό που θα ζητήσει την ψήφο των μελών του σωματείου στην εκλογική Γενική Συνέλευση στις 25 Ιουνίου.

Οι τρεις κενωθείσες θέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα καλυφθούν από τεχνοκράτες, πανεπιστημιακό, επικοινωνιολόγο και επιχειρηματία, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα μαζί με τον πλήρη συνδυασμό.

Τα 12 μέλη του νυν Δ.Σ., που θα επαναδιεκδικήσουν, είναι τα ακόλουθα: Αντώνης Τζιωνής, Πανίκος Νεοφύτου, Λάκης Πολυκάρπου, Χρίστος Νεοφύτου, Άγης Ιακωβίδης, Ανδρέας Πασιουρτίδης, Νίκος Χαραλάμπους, Φώτος Ιωάννου, Κώστας Κωνσταντίνου, Γιαννάκης Ιωάννου, Κώστας Χρίστου και Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ