aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑπό τον Νίνου στον Κολοκούδια

Από τον Νίνου στον Κολοκούδια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν στη Νέα Σαλαμίνα συμπεριλαμβάνεται ο Γιώργος Κολοκούδιας. Ο Κύπριος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν διαφέρει με αυτήν του Εμίλ Νίνου. Όπως ο Ρουμάνος σέντερ μπακ της ΑΕΚ θα πρέπει να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του για να ενταχθεί στο ρόστερ των Αμμοχωστιανών, έτσι και ο πρώην φορ των κυανόλευκων της Λεμεσού.

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στις προδιαγραφές που έθεσαν οι Σαλαμιναίοι: δεύτερη λύση για τη θέση του στράικερ, ώστε να υπάρχει αντικαταστάτης του Ντίμιταρ Μακρίεφ, με την ευχέρεια να αγωνίζεται και στα άκρα.

Οι ερυθρόλευκοι, όμως, δεν μπορούν να πλησιάσουν σε καμία περίπτωση στα χρήματα που αμειβόταν από τον σύλλογο της Λεμεσού. Επομένως, θα προσπαθήσουν να βρουν άλλον ποδοσφαιριστή για να καλύψουν τη θέση.

Σύμφωνα με διοικητικό στέλεχος του σωματείου, αν δεν εντοπιστεί κάποιος που θα κριθεί κατάλληλος και παραλλήλως δεν βρει τον επόμενο σταθμό του ο Κολοκούδιας, θα γίνει νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. Ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα μειωθούν οι απαιτήσεις του και θα γίνει πιο εφικτή η ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό. Επομένως, το θέμα θα παραμένει ανοικτό μέχρι να προκύψει ανακοίνωση είτε απόκτησης επιθετικού από τη Νέα Σαλαμίνα είτε συμφωνίας του Κύπριου φορ με άλλην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ