aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑπό τo βόλεϊ... στους δρόμους!

Από τo βόλεϊ… στους δρόμους!

Μια ιστορία που δεν συναντάς καθημερινά είναι αυτή του γυμναστή και ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου Body Advance personal training στη Λεμεσό, Βασίλη Μιχαήλ.

Ο Βασίλης υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια πετοσφαιριστής εως και το 2015. Ανδρώθηκε πετοσφαιρικά στην Ανόρθωση Αμμοχώστου και ακολούθως μετέβηκε για σπουδές στη Φυσική Αγωγή στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Ήταν τότε που η ΑΕΚ Καραβά του ζήτησε να έρχεται Κύπρο για κάποια παιχνίδια και να βοηθήσει την ομάδα να ανεβεί στη πρώτη κατηγορία, κάτι που ο Βασίλης έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Έπειτα επέστρεψε στη Κύπρο όπου συνέχισε στην Ανόρθωση Αμμοχώστου και πανηγύρισε το πρωτάθλημα του 2007 και μετα η ιστορία έλεγε ΑΕΚ Καραβά.Έμεινε στην ομάδα του Καραβά για 7 χρόνια και πρωταγωνιστής στην εκτόξευση της προσφυγικής ομάδας πανηγύρισε 1 πρωτάθλημα και 3 κύπελλα. Την σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε και στη Νέα Σαλαμίνα. Άξιον αναφοράς πως πλούσιες επιτυχίες έχει να επιδείξει και στο μπίτς βόλεϊ με πολλές διακρίσεις και κορυφαίες χρονιές της 2007 και 2012 όταν ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Κύπρου.

Επιστέγασμα όταν το 2013 εκπροσώπησε τη Κύπρο στο μπίτς βόλεϊ στους Μεσογειακούς Αγώνες της Mερσίνας. Στα 35 του χρόνια πια ώντας χορτασμένος απο βόλεϊ και επιτυχίες ο Βασίλης πήρε την απόφαση και έγινε μαραθωνοδρόμος κάνοντας την αρχή με τον μαραθώνιο Λεμεσού. Ωστόσο μεγαλύτερη αθλητική πρόκληση της καριέρας του ο μαραθώνιος της Αθήνας στον οποίο έτρεξε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή 12/11/2017 και συνάμα έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Κύπριος πετοσφαιριστής που έγινε μαραθωνοδρόμος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ