aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπίστευτο: «Γυρίζουν ττενέκκα» για χάρη του Ποτέ!

Απίστευτο: «Γυρίζουν ττενέκκα» για χάρη του Ποτέ!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Άδανα. Μετά τους χαρακτηρισμούς περί «θλιβερής», ή «τραγικής» είδησης από Τούρκους δημοσιογράφους σχετικά με τη δεδομένη μετεγγραφή του Μίκαελ Ποτέ στον ΑΠΟΕΛ, οι οπαδοί της Άντανα Ντεμιρσπόρ προβαίνουν σε διάφορες κινήσεις για να μείνει στην ομάδα τους ο επιθετικός από το Μπενίν.

Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές της οπαδικής σελίδας «Adanademirspor01» στο Facebook, ανήρτησαν μία ιδέα -όπως τη χαρακτηρίζουν-, ώστε να πειστεί ο Ποτέ να παραμείνει στην Άντανα Ντεμιρσπόρ.

Ποια είναι αυτή; Παρακαλάνε όσους οπαδούς της τουρκικής ομάδας επιθυμούν τη διατήρηση του Ποτέ στο ρόστερ της «Μπλε Αστραπής», να συνεισφέρουν από 5 λίρες, ώστε να συμπληρωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό το οποίο θα αυξήσει τον μισθό του για να παραμείνει στην Άντανα Ντεμιρσπόρ και να μην εγκαταλείψει.

Μάλιστα, αυτός που έκανε την ανάρτηση, μπορεί να συνεισφέρει 50 λίρες, ενώ σύμφωνα με τα σχόλια στο εν λόγω ποστ, μπορούν κι άλλοι οπαδοί της ομάδας της Άδανας να χαρίσουν 50 λίρες για το σκοπό αυτό. Κάποιοι άλλοι, πιο… λεφτάδες, είναι πρόθυμοι να δώσουν μέχρι 200, 300 και 500 λίρες.

Στην κατάληξη της ανάρτησης, επαναλαμβάνεται τρεις φορές η παράκληση «σας παρακαλούμε, κρατήστε τον Ποτέ στην ομάδα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «κάρφωσε» πάλι ο Ποτέ (video) / Η «θλιβερή είδηση» με τον Ποτέ! / «Ο βασιλιάς Ποτέ αποφάσισε!» / Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Ποτέ… μη λες Ποτέ / ΑΠΟΕΛ: Mετά τον Ποτέ… ο Ρουέδα / Πέρι Ποτέ… / O… Ποτέ και χάριν έχει! / ΑΠΟΕΛίστας ο Μίκαελ Ποτέ (ηχητικό) / AΠΟΕΛ: Συμφωνία με Ποτέ για διετή συνεργασία / Ήρθε, μίλησε με ΑΠΟΕΛ και επιστρέφει Τουρκία ο Ποτέ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ