aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑπίστευτη ανατροπή, από 0-3, 4-3! (δηλώσεις)

Απίστευτη ανατροπή, από 0-3, 4-3! (δηλώσεις)

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 από δύο γκολ του Φοφανά (29′ και 42′) κι ένα του Δημητρίου (44′). Ο Άρης είχε τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και να πάρει τη νίκη με 4-3. Οι Μαραγκουδάκης στο 61′, Ανδρέας Χαραλάμπους με πέναλτι στο 67′, Κύπρου στο 75′ και Πρεντέσκου στο 88′ σημείωσαν τα τέσσερα τέρματα της λεμεσιανής ομάδας.

Ματθαίος Πιππίας: «Ήταν ένα αδιάφορο παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και ο Άρης ήταν καλύτερος στο δεύτερο. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου καλή ξεκούραση».

Μιχάλης Σεργίου: «Η Δόξα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και εμείς στην επανάληψη. Χρησιμοποιήσαμε και οι δύο ομάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εκ μέρους του Κώστα Καϊάφα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Άρη, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους για τη συνεργασία που είχαμε».

Άρης (Μιχάλης Σεργίου): Λοΐζου, Κύπρου, Θεοφίλου, Χρ. Χαραλάμπους, Χριστοφόρου, Ιερείδης, Μαλεκκίδης, Αντωνίου, Μπονιφέις, Παχίπης, Α. Χαραλάμπους.

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Ευσταθίου, Παουλίνιο, Δημητρίου, Περέιρα, Ρεδόνδο, Εμάνουελ, Γουίλσον, Στυλιανού, Φοφανά, Ενινφούλ, Μυρθιανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ