aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑπάντηση ΑΠΟΕΛ με παράθεση γεγονότων και αναφορά σε χειρονομία!

Απάντηση ΑΠΟΕΛ με παράθεση γεγονότων και αναφορά σε χειρονομία!

Ανακοίνωση-απάντηση προς τον Απόλλωνα εξέδωσε η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ, η οποία για να ισχυροποιήσει τη θέση της παραθέτει στοιχεία, γεγονότα, ενώ αναφέρεται και σε χειρονομία αντίπαλου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά:

«Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με μια μικροπρεπή ανακοίνωση που για άλλη μια φορά επί το πλείστο αναφέρεται σε γενικότητες, στην προσφιλή τακτική της διοίκησης του Απόλλωνα να κερδίσει τις εντυπώσεις και να συγκαλύψει την αδυναμία της ομάδας της που σε ένα αγώνα έχασε πανηγυρικά, με το δείκτη του σκορ να κλείνει στο 5-1.

Όμως επειδή γνωρίζουμε ότι κανείς άλλος δε θα ασχοληθεί με πραγματικά γεγονότα και απλά θα αποδεχθούν “αμάσητα” τα “αδιαμφισβήτητα γεγονότα” που αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Απόλλωνας, θα ασχοληθούμε μόνο με μια παράγραφο για να αποδείξουμε για πολλοστή φορά ότι η τωρινή διοίκηση του Απόλλωνα είναι συνυφασμένη με το ψέμα. Υποδεικνύουμε λοιπόν την εξής αναφορά στην ανακοίνωση του Απόλλωνα.

“Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, για το οποίο κάποιοι θα πρέπει να δώσουν κάποια στιγμή, κάποιες εξηγήσεις, ότι ο ΙΔΙΟΣ διαιτητής εδώ και χρόνια ανάλαβε να σφυρίξει όλα τα σημαντικά ντέρμπι της Ομάδας μας, τα οποία, πέραν κάποιων εξαιρέσεων, έχουμε χάσει, λόγω των λανθασμένων, προκλητικών και καθοδηγούμενων αποφάσεων του”.

Ας πάρουμε λοιπόν τα τελευταία 5 χρόνια που ο Απόλλωνας πρωταγωνιστεί για να διαπιστώσουμε ποια είναι τα αποτελέσματα στα ντέρμπι μεταξύ αυτών και των υπόλοιπων μεγάλων ομάδων (θυμίζουμε ότι την περίοδο 2012-2013 ο Απόλλων δεν συμπεριλαμβανόταν καν στον α’ όμιλο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος).

Την περίοδο 2014-2015, ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 1-2, ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2-2, ΑΕΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0, ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1. Σε αυτά τα παιχνίδια, η διαιτησία ήταν λανθασμένη προκλητική και καθοδηγούμενη αναλόγως του αποτελέσματος όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα.

Την περίοδο 2015-2016, ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0, ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-1, ΑΕΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2-2. Σε αυτά τα παιχνίδια, η διαιτησία ήταν λανθασμένη προκλητική και καθοδηγούμενη αναλόγως του αποτελέσματος ασχέτως ότι δεν έχασε κανένα.

Την περίοδο 2016-2017, ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2-1, ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ 2-0, ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΕΛ 1-1. Σε αυτά τα παιχνίδια, η διαιτησία ήταν λανθασμένη προκλητική και καθοδηγούμενη εκτός από το ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ 2-0, αγώνας τον οποίο κέρδισε.

Την περίοδο 2017-2018, ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ 1-2 (Ο ΑΠΟΕΛ τελειώνει τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, Μερκής) και ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ 2-1 (Ο ΑΠΟΕΛ τελειώνει τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, De Camargo) σε ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε στο 88’ του τελευταίου αγώνα και που καμία ομάδα δεν ανέφερε οτιδήποτε για τη διαιτησία!

Την περίοδο 2018-2019, ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-2, ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3, ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ 5-1. Αντιλαμβανόμαστε και εδώ ότι το μοναδικό καθοδηγούμενο αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο…

Τα τελευταία 5 χρόνια επί συνόλου 92 αγώνων που αναμετρήθηκε ο Απόλλωνας με ΑΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, ο συγκεκριμένος διαιτητής σφύριξε τα 15 παιχνίδια. Από τα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ-Απόλλων τα τελευταία 5 χρόνια, σφύριξε τα 6. Τα αποτελέσματα ήταν πριν από τον αγώνα της Δευτέρας, 2 νικές για τον ΑΠΟΕΛ, 2 νίκες για τον Απόλλωνα και μια ισοπαλία. Σε μια περίοδο που ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Στον μοναδικό αγώνα που έκρινε τίτλο με τον συγκεκριμένο διαιτητή που ήταν ο Τελικός Super Cup 2017, το αποτέλεσμα ήταν ΑΠΟΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ 1-2.

Για τα υπόλοιπα ας απαντήσουν οι αρμόδιοι, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες που έτυχε να έχουν τον εν λόγω διαιτητή σε ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα και στα οποία εκφράζεται η άποψη ότι η διαιτησία ήταν καθοδηγούμενη.

Ευχαριστούμε τον Σωφρόνη Αυγουστή για τα συγχαρητήρια στην διάσκεψη Τύπου και καλή συνέχεια.

Υ.Γ. 1: Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να έχουν δει το σχετικό βίντεο με τη χειρονομία “κάποιου” ποδοσφαιριστή στον πάγκο του Απόλλωνα προς τον κόσμο και να δείξουν την ίδια ευαισθησία…

Υ.Γ. 2: Το να μας έχετε πρότυπο όπως πολλές φορές έχει αναφέρει δημόσια και ο εκπρόσωπος Tύπου σας είναι κατανοητό. Η ζήλεια όμως που προκαλείται από αυτό δεν είναι το καλύτερο συναίσθημα. Κάποτε μπορεί να σε ανεβάσει, στην προσπάθεια σου να μιμηθείς αυτόν που ζηλεύεις. Η ζηλοφθονία όμως, που σας έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, σας γέμισε φαντασιώσεις και συμπλέγματα. Έχετε πράγματι μια καλή ομάδα, όχι όμως και αήττητη. Προχθές χάσατε κατά κράτος επειδή δεν το περιμένατε και επειδή αυτή η ομάδα είναι ο ΑΠΟΕΛ, φαντασιωθήκατε και πάλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ