«Αουτσάιντερ, γιατί παίζουμε με τον ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις από τον Κυριάκο Δημητρίου!

Πολύ καλή και μεστή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα και κατάφερε δίκαια να πάρει τους τρεις βαθμούς. Μία νίκη η οποία ήρθε μέσα από την πολύ καλή και σκληρή δουλειά όλων των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο. Η ομάδα της Λάρνακας δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Απόλλωνα.

Η νίκη της ΑΕΚ έδωσε εκ νέου ψυχολογία σε όλους στο οικοδόμημά της, όμως δεν παρασέρνει τους ανθρώπους του συλλόγου: «Βρισκόμαστε στο πλην 4, έμειναν μόνο τρεις αγωνιστικές και πάμε να παίξουμε εκτός έδρας ντέρμπι με την ομάδα που πήρε τον τίτλο τα τελευταία χρόνια. Εμείς έχουμε τον ρόλο του αουτσάιντερ γιατί παίζουμε με τον ΑΠΟΕΛ και απέχουμε τέσσερις βαθμούς. Αυτό δεν μας αποτρέπει από το να αισιοδοξούμε», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος Δημητρίου, σε δηλώσεις του.

Για το τι έφερε τη νίκη επί του Απόλλωνα, σχολίασε: «Αποδείξαμε και στην πράξη ότι το θέλαμε περισσότερο. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και ποιος το θέλει περισσότερο. Αυτό κάναμε. Είχαμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα. Μας βοήθησε πολύ η υποστήριξη από τον κόσμο».

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ