Άντε και καλή τύχη μάγκες!

Από σήμερα η… Κύπρος δεν θα βλέπει (μόνο) Euro, αλλά θα έχει στραμμένη την προσοχή της και στην ευρωπαϊκή πορεία των κυπριακών ομάδων που θα προσπαθήσουν να κάνουν περήφανο το νησί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...


ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ο Ιούνης μας αποχαιρετά και σε λίγες ώρες είναι προγραμματισμένη η έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, ενώ μέσα στον Ιούλιο, θα ριχθούν στη μάχη ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας. Και οι τέσσερις εκπρόσωποι μας ελπίζουν στην καλύτερη δυνατή πορεία και στοχεύουν να πάνε όσο μακριά τους το επιτρέψουν οι δυνατότητές τους.

ΑΕΚ και Ομόνοια διεκδικούν απόψε (20:00 και 19:00 αντίστοιχα) το κάτι παραπάνω στο Γιουρόπα Λιγκ συγκριτικά με πέρυσι, θέλοντας να χαράξουν την δική τους ευρωπαϊκή πορεία. Η συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκό όμιλο θα ήταν ό,τι καλύτερο, όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά κυρίως οικονομικά, αφού έτσι θα βάλουν γερές βάσεις και ενόψει του νέου εγχώριου πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας στις 28 Ιουλίου θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στη λήξασα σεζόν, όταν δηλαδή κατέκτησε το κύπελλο. Δηλαδή, με την ίδια πίστη και πάθος να μπει με το δεξί στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις διεκδικώντας το βήμα παραπάνω σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, όταν αποκλείστηκε στον γ’ προκριματικό γύρο.

Οι κυανόλευκοι που καθιερώνονται στα «ευρωπαϊκά σαλόνια» συμμετέχοντας για τέταρτη σερί σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλουν να κάνουν ξανά την υπέρβαση, για τρίτη φορά σε μία τετραετία να συμμετάσχουν στους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης (προηγήθηκαν οι σεζόν 2013-14 και 2014-15).

Ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ (12-13 Ιουλίου) αδιαμφισβήτητα διανύει τα καλύτερά του χρόνια, αφού στις τελευταίες έξι σεζόν, συμμετέχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης πέντε φόρες (τρεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και δύο στο Γιουρόπα Λιγκ)! Στατιστικό απόλυτα κολακευτικό για την Ιστορία των γαλαζοκίτρινων. Αυτό το καλοκαίρι καλείται να συνεχίσει την παράδοση κάνοντας ξανά αυτό που ξέρει καλύτερα από τους υπόλοιπους εκπροσώπους μας.

Από σήμερα λοιπόν, η… Κύπρος δεν θα βλέπει (μόνο) Euro, αλλά θα έχει στραμμένη την προσοχή της και στην ευρωπαϊκή πορεία των κυπριακών ομάδων που θα προσπαθήσουν να κάνουν περήφανο το νησί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΜΕΣΩΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ