aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΆνταμ Ντανχ: Πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη, αλλά καμία ανησυχία

Άνταμ Ντανχ: Πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη, αλλά καμία ανησυχία

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το νέο απόκτημα της Νέας Σαλαμίνας, ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός Άνταμ Ντανχ, τον περασμένο Δεκέμβριο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στη σπονδυλική στήλη και έχει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα από τις 9/12/2017.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία μετεγγραφή, ανακοίνωσε Πολωνό «πύργο»

Ωστόσο, όπως πληροφορήθηκε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, ο ποδοσφαιριστής τη δεδομένη στιγμή είναι καλά στην υγεία του και δεν υπάρχει ανησυχία στον προσφυγικό σύλλογο, ενώ αυτό στηρίζεται και στο γεγονός πως αγωνίστηκε και στα φιλικά προετοιμασίας της Άρκα Γκντίνια (ένα εξ αυτών απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία) δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Συμπαίκτης με πρώην Σαλαμιναίο και ΑΕΚτζή!

Μάλιστα, έσπασε το συμβόλαιό του με την τέως ομάδα του για να μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, καθώς στην Άρκα δεν θα υπολογιζόταν για βασικός στη νέα περίοδο, αν έμενε. Καταληκτικά, να αναφέρουμε πως με την κάθοδό του στην Κύπρο, ο 30χρονος στόπερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις προτού υπογράψει συμβόλαιο, ώστε να βεβαιωθούν οριστικά στη Νέα Σαλαμίνα ότι θα μπορεί να αγωνιστεί χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα στην πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ