Ανορθωσιάτης με… βούλα ο Σάβιτς

Στο συμβόλαίο του Σέρβου κεντρικού αμυντικού, υπάρχει όρος με όψιον ανανέωσης μέχρι το 2019...


Την πρώτη της μετεγγραφή επί εποχής Αλμπέρτο Μπενίτο ανακοίνωσε η διοίκηση της Ανόρθωσης. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ξεκινά το χτίσιμο της νέας Ανόρθωσης από την άμυνα, μιας και ανακοινώθηκε η απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού Μίλαν Σάβιτς. Η συμφωνία, η οποία έχει υπογραφεί, αφορά συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με την Ανόρθωση να έχει το δικαίωμα να το ανανεώσει για δύο ακόμη σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μίλαν Σάβιτς. Πρόκειται για 22χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του. Αποφοίτησε από τις ακαδημίες της Παρτιζάν και της Γκεντ ενώ πέρσι αγωνίστηκε στις Μπέογκραντ και Νόβι Πάζαρ. Η συμφωνία προνοεί συνεργασία ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια. Καλωσορίζουμε τον Μίλαν στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Ο Σάβιτς είναι ποδοσφαιριστής με προοπτική και η απόκτησή του δείχνει και αυτό που είπε ο Μπενίτο κατά την παρουσίασή του. Δηλαδή, ότι δεν έχει πρόθεση να ψάχνει αποκλειστικά στην Ισπανία για μετεγγραφές αλλά πως θα κοιτάξει να βρει αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ο Σάβιτς λογικά θα είναι μια φθηνή επιλογή για την Ανόρθωση και στην πορεία θα διαφανεί αν θα αποδειχθεί «χρυσή» κίνηση.

CYTAVISION - Live Sports

Οι Πούτσε και Μπενίτο συνεχίζουν το ψάξιμο και την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας και με άλλους ποδοσφαιριστές μιας και είναι γνωστό ότι υπάρχουν πάρα πολλές εκκρεμότητες στο ρόστερ. Ο Μπενίτο παρακολουθεί διάφορες περιπτώσεις, τις αξιολογεί και σε συνεργασία με τον Πούτσε, ο οποίος είναι στην Ισπανία, θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις.