aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΖόαο Βίκτορ-Ράγιος: Από τον καβγά στις… αγκαλιές!

Ζόαο Βίκτορ-Ράγιος: Από τον καβγά στις… αγκαλιές!

Οι καβγάδες μεταξύ συμπαικτών είναι συχνό φαινόμενο και στην ποδοσφαιρική ιστορία έχουν καταγραφεί εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες. Είτε στις προπονήσεις, είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στα γήπεδά μας, ένα τέτοιο περιστατικό είχε γίνει στην περσινή περίοδο και συγκεκριμένα στις 12 Μαρτίου 2017 στο ντέρμπι της Ανόρθωσης με τον ΑΠΟΕΛ. Εκτός εαυτού ο αρχηγός της «Κυρίας» Ζοάο Βίκτορ κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς τον Ρούμπεν Ράγιος!

Από το στιγμιότυπο ήταν πασιφανές ότι ο Βραζιλιάνος τα έχωσε άγρια στον Αργεντίνο, ενώ προσπάθησε να του κλείσει και το στόμα! Μάταια ο μικρόσωμος Γκάμπριελ προσπαθούσε να τους χωρίσει… Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ρόνι Λέβι και τον Ανδρέα Παντελή οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από τους δύο ποδοσφαιριστές. Μεταξύ άλλων Ζοάο Βίκτορ και Ράγιος τόνισαν ότι δεν έχουν κάτι προσωπικό μεταξύ τους, ενώ επικαλέστηκαν και νεύρα λόγω των πολλών διαιτητικών λαθών.

Ο Βίκτορ είναι ικανός να τσακωθεί με τον εαυτό του, στον Ράγιος θα κώλωνε;

Κι είναι αλήθεια ότι ο Ζοάο Βίκτορ και ο Ράγιος όχι δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν, αλλά το επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες της αναμέτρησης της Ανόρθωσης κόντρας της Δόξας. Πρώτος ο Ράγιος έσπευσε να συγχαρεί και να γκρεμίσει τον σκόρερ Ζοάο Βίκτορ, ενώ έμειναν αγκαλιασμένοι για αρκετά δευτερόλεπτα. Η σύγκριση των φωτογραφιών καταδεικνύει ότι κάτι αλλάζει στην «Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ