Βγήκε στο ψάξιμο και για… ομάδες!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Προσπάθεια όπως οι παίκτες που είναι εκτός πλάνων αλλά δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, να μην στοιχίσουν ακριβά, κάνει η διοίκηση της Ανόρθωσης.

Από τη στιγμή που ο Αλμπέρτο Μπενίτο πήρε την απόφαση να «ξηλώσει» σχεδόν όλη την ομάδα, ήταν λογικό και αναμενόμενο, παίκτες με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν να βρεθούν στην έξοδο. Πρόκειται για τους Αβραάμ, Λοϊζίδη, Οικονόμου, Κάλβο, Κίττο, Πελέ και Νούχου.

Αυτό που θέλει η Ανόρθωση είναι να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να βρουν το συντομότερο ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, είτε ως ελεύθεροι είτε ως δανεικοί. Ήδη, ο Χαράλαμπος Μανώλη λέγεται ότι έχει ξεκινήσει τις επαφές με ανθρώπους άλλων ομάδων. Δεν αποκλείεται να έχει μιλήσει ή και να έχει συναντηθεί με ιθύνοντες της ΑΕΖ, ώστε οι τελευταίοι να εξετάσουν κάποιες περιπτώσεις παικτών υπό παραχώρηση.

Η διοίκηση της Ανόρθωσης έχει ανοικτή γραμμή με πολλές ομάδες. Για τον Οικονόμου λέγεται ότι ενδιαφέρεται η Δερύνεια, για τον Κίττο η ΑΕΛ, ενώ γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης «στέγης» και σε άλλους. Από τη στιγμή που η Ανόρθωση θα έχει ελαφρώς μειωμένο μισθολόγιο, σε σχέση με πέρσι, είναι λογικό να θέλει να προσέξει τις κινήσεις της με τους παίκτες που είναι εκτός πλάνων.

Ο Μπενίτο εξαρχής γνώριζε και γνωρίζει ότι παίρνει μεγάλο ρίσκο, όμως θεωρεί ότι με τις κινήσεις που θα γίνουν και τους παίκτες που θα έρθουν, η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη και με μεγαλύτερο βάθος επιλογών στη νέα σεζόν.

Για τις περιπτώσεις των Ορλάντι και Σβεχλέν είναι ξεκάθαρο ότι πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Ο Μπενίτο έχει ήδη εντοπίσει κάποιους παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ, όμως δύσκολα θα έχουμε μετεγγραφική ανακοίνωση μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Τέλος, ο Ντίνο Ντλοβού έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση της Ανόρθωσης για το γεγονός ότι ανανεώθηκε το συμβόλαιό του για ακόμη δύο χρόνια. Απομένουν κάποια διαδικαστικά για να ανακοινώσει η διοίκηση την ανανέωση της συνεργασίας τους. Αυτό ίσως γίνει εντός της ημέρας.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ