aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒαρύ το κλίμα στην Ανόρθωση

Βαρύ το κλίμα στην Ανόρθωση

Ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς έχει να δώσει η Ανόρθωση κόντρα στην Ομόνοια σήμερα στις 16:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Και αυτό γιατί η ομάδα της Αμμοχώστου προέρχεται από το ταπεινωτικό 6-0 από τον Απόλλωνα, έχει ένα σωρό σημαντικές απουσίες και καλείται να βγάλει αντίδραση. Το κλίμα είναι αρκετά βαρύ και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα.

Από εκεί και πέρα, με ενδεκάδα ανάγκης ελέω πολλών απουσιών θα παραταχθεί η ομάδα της Αμμοχώστου. Πολλές αλλαγές και σχηματισμό σε πρόσωπα που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά, θα παρατάξει η τεχνική ηγεσία. Εκτός πλάνου είναι οι τιμωρημένοι Καρλίτος, Καμπρέρα, Γκάμπριελ, Σιβού και Σάντος, καθώς και οι τραυματίες Κολούνγκα, Αγιλάρ. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ένας εκ των Κόπριβετς, Παπαδόπουλου.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Καλντερόν, αριστερός μπακ θα παίξει ο Γιαννούλης και κεντρικοί αμυντικοί οι Ερέρο, Βίκτορ. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε τους Μίτροβιτς, Οικονομίδη και Ράγιος, στα «φτερά» της επίθεσης τους Ολιβέιρα, Κυριάκου και στην κορυφή τον Άλβες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ