Τρεις πολωνικές και μία τσέχικη για Ντλόβου

Σύμφωνα με το Eurosport και ιστοσελίδες της Νοτίου Αφρικής…

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Μετεγγραφικός στόχος πολωνικών ομάδων φέρεται πως είναι ο Ντίνο Ντλόβου της Ανόρθωσης. Συγκεκριμένα των Βίσλα Κρακοβίας, Βρόκλαβ και Σιλέσια.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ιστοσελίδων της Νοτίου Αφρικής, καθώς επίσης το Eurosport, οι προαναφερθείσες ομάδες αντιμετωπίζουν τον συναγωνισμό της Σπάρτα Πράγας, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενη εκδήλωσης ενδιαφέροντος και από πλευράς Χάποελ Μπέερ Σεβά.

Ο ατζέντης, οι ατζέντηδες του Ντίνο Ντλόβου φαίνεται πως άρχισαν να μοιράζουν προτάσεις, ξέροντας πως το συμβόλαιο του πελάτη τους με την «Κυρία» λήγει τον προσεχή Ιούνιο και παρά το δικαίωμα ανανέωσης που μπορούν να ασκήσουν οι κυανόλευκοι.

Η ιστοσελίδα «Soccerladuma» σημειώνει επίσης πως νωρίτερα κατά την τρέχουσα σεζόν, υπήρξε ενδιαφέρον από τις Παρτίζαν, Σίβασπορ και Ορλάντο Πάιρεϊτς όμως οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν.

Το δημοσίευμα καταλήγει: «Ο κυπριακός σύλλογος, λέγεται ότι απέρριψε αριθμό προτάσεων για τον Ντλόβου στο παρελθόν, όμως λόγω της οικονομικής του κατάστασης και του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τον παίκτη, ο Νοτιοαφρικανός πιθανόν να συνεχίσει αλλού στην επόμενη σεζόν».

ΜΕΣΩΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΥΚΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ