aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤρέλα Ισραηλινών για τον Ράγιος

Τρέλα Ισραηλινών για τον Ράγιος

Με μια περιδιάβαση στην ιστοσελίδα του, τη σελίδα του στο Facebook και τη σελίδα του στο Instagram μπορεί κανείς να διακρίνει ότι είναι πασιφανέστατη η λατρεία των Ισραηλινών για τον Ισπανό Ρούμπεν Ράγιος, όπως αναφέρει η οπαδική ιστοσελίδα της Ανόρθωσης, «Perifanoianorthosi.wix.com».

Αναλυτικά το δημοσίευμα (κάντε κλικ στους συνδέσμους με το μπλε χρώμα για να έχετε πρόσφαση στις σελίδες του):

«Μια περιδιάβαση στην ιστοσελίδα του, τη σελίδα του στο Facebook και τη σελίδα του στο Ιnstagram, είναι πασιφανέστατη η λατρεία των Ισραηλινών για τον Ισπανό! Ο Ράγιος όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στο Ισραήλ άφησε το στίγμα του και ήταν ο αγαπημένος της κερκίδας με τις περίτεχνες ενέργειές του.

Ελπίζουμε η μέτρια χρονιά που είχε με τη Σοσό να μην επηρέασε τον Ισπανό και να “βγάλει στο χορτάρι” το μπόλικο ταλέντο και τα καλά στατιστικά που τον συνοδεύουν. Ο Ράγιος όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το απόγευμα θα βρίσκεται στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα μας και εκτός απροόπτου θα είναι κάτοικος του Αντώνης Παπαδόπουλος για τον επόμενο χρόνο!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ