aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤρεις ξεχωριστοί συνδυασμοί για το σωματείο

Τρεις ξεχωριστοί συνδυασμοί για το σωματείο

Μάχη αναμένεται να γίνει για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου της Ανόρθωσης, μιας και μέχρι στιγμής τρεις ξεχωριστοί συνδυασμοί δείχνουν να ενδιαφέρονται για να αναλάβουν.

Ο ένας είναι ο συνδυασμός του νυν συμβουλίου με επικεφαλής τον Λοΐζο Λοΐζου, ο άλλος συνδυασμός είναι με επικεφαλής το πρώην μέλος της διοίκησης Τάσο Ανδρέου και κάποια πρώην διοικητικά στελέχη, ενώ υπάρχει και τρίτος συνδυασμός, η «Ανορθωσιάτικη πρωτοβουλία», που εξέδωσε και ανακοίνωση.

Μέρος της ανακοίνωσης αναφέρει: «Μετά τις τελευταίες ενδείξεις και όσα έχουμε πληροφορηθεί δεν μας αφήνουν ικανοποιημένους. Για τον λόγο αυτό, ενημερώνουμε τα αγαπητά ΜΜΕ ότι ώς την Τρίτη 29 Μαΐου θα καταθέσουμε τον οκταμελή συνδυασμό μας. Καλούμε από σήμερα τα μέλη του σωματείου Ανόρθωσις Αμμοχώστου όπως αναμένουν για την κατάθεση όλων των συνδυασμών και μετά να κρίνουν τι θα αποφασίσουν. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου είναι σωματείο με βαριά κληρονομιά και αξίζει καλύτερης και πιο επαγγελματικής προσέγγισης. Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ