aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο διπλό ταμπλό της «Κυρίας»

Το διπλό ταμπλό της «Κυρίας»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Δύο είναι τα βασικά ερωτήματα για την Ανόρθωση. Το πρώτο είναι αν αρκεί η αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ, για να είναι έτοιμη στο ματς για τη 2η με τη Νέα Σαλαμίνα (27/8). Η εικόνα στα φιλικά προκάλεσε ανησυχία (και) στη διοίκηση, κάτι που παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος Τύπου, Μαρίνος Μήτρου, σε χθεσινές δηλώσεις στον Σούπερ Σπορ FM.

Σαφέστατα, υπάρχει το ελαφρυντικό των πολλών προσθαφαιρέσεων σε σχέση με το ρόστερ της περασμένης σεζόν. Ωστόσο, η ομάδα δεν έπεισε σε κανένα από τα ματς που έδωσε, ενώ ο μεγαλύτερος προβληματισμός αφορά στο σκοράρισμα. Από τη στιγμή που δεν είναι έτοιμος ο Αϊράμ Καμπρέρα, ο στράικερ που αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, ο Ισπανός τεχνικός θα προσπαθήσει να λύσει με διαφορετικό τρόπο τον επιθετικό γρίφο.

Το δεύτερο βασικό ερώτημα είναι ποια θα είναι η τελική μορφή του έμψυχου δυναμικού. Όχι μόνο γιατί αναζητούνται τερματοφύλακας, μέσος και εξτρέμ, οι οποίοι δεν θα εγγραφούν στον Κατάλογο Α. Υπάρχει παραλλήλως το ενδεχόμενο αποχώρησης ποδοσφαιριστών του υφιστάμενου ρόστερ.

Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο Κριστοβάλ Κρέσπο, ο οποίος δεν ικανοποίησε μέχρι στιγμής. Οι κυανόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν την πληροφορία, επομένως ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου, ημέρα που εκπνέει η μετεγγραφική περίοδος, τα πάντα είναι ανοικτά για το ρόστερ της ομάδας της Αμμοχώστου. Αν αποχωρήσει ο Μάρκες ή άλλος ποδοσφαιριστής, γίνεται αντιληπτό πως πλέον δεν θα αναζητούνται μόνο παίκτες κάτω των 21 ετών ή Κύπριοι. Αντιθέτως, θα γίνει προσπάθεια για πιο έμπειρη και ποιοτική λύση.

Επομένως η προσπάθεια για να επέλθει βελτίωση της Ανόρθωσης παίζεται σε δύο ταμπλό. Από τη μια, ο Αντόνιο Πούτσε δουλεύει στις προπονήσεις για να παρουσιάσει ένα πιο ομοιογενές και αποτελεσματικό σύνολο στη 2η αγωνιστική με τη Νέα Σαλαμίνα. Από την άλλη, ο τεχνικός διευθυντής Αλμπέρτο Μπενίτο, κάνει ό,τι μπορεί για να αυξήσει τις επιλογές της προπονητικής ομάδας μέσω των επικείμενων μετεγγραφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ