aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤιμούρ: Από την πολλή… θέληση του Μπάγεβιτς

Τιμούρ: Από την πολλή… θέληση του Μπάγεβιτς

Υπάρχουν παραμύθια και… παραμύθια. Όπως αυτό που κυκλοφορεί στα αθηναϊκά αεκτζήδικα στέκια και αναφέρει ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήθελε και επέμενε να μείνει στην ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια. Από την πολλή… θέληση και την πολλή… επιμονή, είδαμε το αποτέλεσμα.

Το παραμύθι λέει ότι «ο Σέρβος πίστευε ότι ο Γεωργιανός είχε τις δυνατότητες να γυρίσει το χαρτί για την ΑΕΚ και να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, εισηγήθηκε την παραμονή του και ήταν αντίθετος με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία».

Λέει ακόμη –το παραμύθι– ότι «ο Μπάγεβιτς είχε σοβαρές ενστάσεις για τον άπειρο, ως πρώτο προπονητή, Ζοσέ Μοράις και, μάλιστα, τις εξέφρασε προς τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ».

Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά εφόσον δεν έγινε αποδεκτή η εισήγησή του για παραμονή του Κετσπάγια, εφόσον ήταν αντίθετος με την έλευση του Ζοσέ Μοράις και κατά που λένε δεν… σηκώνει μύγα στο σπαθί του, γιατί δεν τα λέει δημόσια και να τα βροντήξει και να φύγει. Τόσο πολύ του αρέσει ο… διακοσμητικός ρόλος του δεξιού χεριού του Μελισσανίδη;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ