aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘέλει να «δέσει» και τον Σισέ η Ανόρθωση!

Θέλει να «δέσει» και τον Σισέ η Ανόρθωση!

Στόχος της διοίκησης της Ανόρθωσης, είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν δείξει ποιοι είναι και τι μπορούν να προσφέρουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους το συντομότερο δυνατό. Μέχρι στιγμής είναι γνωστό πως σε αυτή την κατηγορία είναι οι Αριέλ Αρούς, Ρουβέν Ράγιος και Ντουγκλάο (οι δύο πρώτοι αποτελούν προτεραιότητα). 

Διαβάστε επίσης: Έρχεται στην Κύπρο ο μάνατζερ του Αρούς

Από εκεί και πέρα, όπως πληροφορήθηκε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, άλλος ένας ποδοσφαιριστές βρίσκεται στη λίστα της… επιθυμίας για ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Αμμοχώστου και αναφερόμαστε στον Σεκού Σισέ. Ο 32χρονος Ιβοριανός επιθετικός έδειξε αρκετά καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, ασχέτως αν σημείωσε μόνο 4 γκολ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις συμμετοχές, ενώ το σημαντικό προσόν του είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ο Λέβι έχει πολύ καλή άποψη.

Διαβάστε επίσης: Διετές για Ράγιος, μονοετές για Ντουγκλάο

Πάντως, ήδη στην Ανόρθωση έχουν μία εικόνα για το ποιους άλλους παίκτες θα προσεγγίσουν για ανανέωση. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές που απασχολούν από το υφιστάμενο ρόστερ όπως ο Μίχαλ Ντιούρις που αγωνίζεται ως δανεικός από την Όρενμπουργκ (διαβάστε ΕΔΩ), όμως, είναι πιθανό να γίνουν κινήσεις αφού ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ή λίγο πριν το τέλος του. Βλέπετε, πρώτιστο μέλημα για τη διοίκηση της Ανόρθωσης, είναι η παραμονή του Λέβι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ