Θα ξεπεράσουν τις δέκα οι επόμενες μετεγγραφές

Ο Μπενίτο είναι σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή Αντόνιο Πούτσε, συζητούν για όλα τα θέματα και τα δεδομένα στο κομμάτι της ενίσχυσης και παίρνουν τις αποφάσεις τους…


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε μια βδομάδα περίπου, η Ανόρθωση αρχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, όμως ο προγραμματισμός της δεν βρίσκεται και στο καλύτερο επίπεδο. Αν αναλογιστούμε πόσοι ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει και πόσοι έχουν μείνει, τότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι χρειάζεται να γίνουν πολλές ακόμη κινήσεις για να γίνει η προετοιμασία όπως πρέπει.

Ο Αλμπέρτο Μπενίτο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Ισπανία και δεν αποκλείεται να συνδυάσει το ταξίδι στην πατρίδα του και με μετεγγραφικά ζητήματα. Αυτό που βγαίνει από πλευράς Ανόρθωσης είναι ότι σύντομα θα προκύψουν νέες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών μιας και έχουν γίνει προτάσεις και αναμένονται απαντήσεις.

Υπολογίζεται ότι εντός της εβδομάδας που έρχεται, οι εξελίξεις στο μετεγγραφικό μέτωπο για την ομάδα της Αμμοχώστου θα είναι σημαντικές. Ο Μπενίτο είναι σε καθημερινή επαφή με τον Πούτσε, συζητούν για όλα τα θέματα και τα δεδομένα στο κομμάτι της ενίσχυσης και παίρνουν τις αποφάσεις τους. Το σίγουρο είναι ότι η Ανόρθωση χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Αναμένεται να γίνουν πάνω από δέκα μετεγγραφικές κινήσεις, πέραν από τις τρεις που ανακοινώθηκαν.

Για να δημιουργήσει ο Μπενίτο μια ομάδα ανταγωνιστική και όπως την ονειρεύεται ο κόσμος της, χρειάζονται οι κατάλληλες επιλογές. Ο τεχνικός διευθυντής, άλλωστε, έδωσε την υπόσχεση για μιαν Ανόρθωση, για την οποία ο κόσμος της θα είναι περήφανος όταν θα τη βλέπει στον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι χθες είχαν υλοποιηθεί τρεις μετεγγραφές. Αυτές των Σάβιτς, Λέιβα και Κρέσπο, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ο πρόεδρος Χρήστος Πουλλαΐδης μπορεί να είναι στην έξοδο, όμως εξακολουθεί να έχει συχνή επαφή με τον Αλμπέρτο Μπενίτο ώστε ο προγραμματισμός να συνεχιστεί. Ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει αύριο στην Κύπρο και δεν αποκλείεται να φέρει νεότερα για την ενίσχυση του ρόστερ.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ