aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤετάρτη ο Σιβού, Πέμπτη ο Κόπριβετς

Τετάρτη ο Σιβού, Πέμπτη ο Κόπριβετς

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης μετά το τριήμερο ρεπό που προηγήθηκε. Ο Αγιλάρ παραμένει αμφίβολος για την ώρα στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, ενώ ο Οικονομίδης είναι καλύτερα και θα είναι 100% έτοιμος μέχρι το ματς με την ΑΕΛ.

Από τις προπονήσεις της Ανόρθωσης απουσιάζουν οι δυο διεθνείς ποδοσφαιριστές της «Κυρίας», οι Σιβού και Κόπριβετς. Ο Νιγηριανός μεσοαμυντικός της Ανόρθωσης έμεινε στον πάγκο στο 1-1 της εθνικής του με την Σενεγάλη. Επιστρέφει μεθαύριο Κύπρο και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις από την Τετάρτη.

Σχετικά με τον Κόπριβετς μετά την ήττα της εθνικής Σλοβενίας με 1-0 από την Σκωτία, όπου δεν αγωνίστηκε, επιστρέφει Τετάρτη βράδυ έτσι θα μπει στις προπονήσεις την προσεχή Πέμπτη. Σε μία άλλη εξέλιξη ο γραμματέας της Λέσχης Πολιτισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ Αθηνών, Νίκος Δευτεραίος, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για την εκδήλωση που θα γίνει σήμερα στο «σπίτι της Κύπρου» στην Αθήνα εις μνήμη του Αντώνη Παπαδόπουλου, ο οποίος υπήρξε αθλητής της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ