aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέσσερις ηγέτες με βαρύ όνομα

Τέσσερις ηγέτες με βαρύ όνομα

Το αδύνατο σημείο της περσινής Ανόρθωσης ήταν η κακή αμυντική λειτουργία. Με το παραμικρό λάθος συνήθως δεχόταν γκολ και γκρέμιζε ό,τι προσπαθούσε να «χτίσει» στον αγωνιστικό χώρο. Μία άμυνα η οποία δεν είχε δυνατότητες. Γενικά υπήρχε ένα ρόστερ με χτυπητές αδυναμίες.

Φέτος τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν μιας και η Ανόρθωση έχει αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές για την άμυνα που όχι μόνο κουβαλούν ένα βαρύ όνομα αλλά έχουν τις εμπειρίες και τις ικανότητες να δώσουν αυτά που ζητά ο προπονητής.

Όλοι έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν και να βοηθήσουν. Για το δεξί άκρο της άμυνας αποκτήθηκε ο Μπανταλόφσκι, για το αριστερό ο Πράνιτς και για το κέντρο της άμυνας οι Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο.

Αν αυτή η τετράδα αποδώσει βάσει των πραγματικών της δυνατοτήτων, τότε στην Ανόρθωση θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Το μοναδικό ίσως αρνητικό είναι ο μεγάλος μέσος όρος ηλικίας της τετράδας αυτής μιας και είναι τα 32 χρόνια. Παρόλα αυτά είναι παίκτες ηγέτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά στο γήπεδο, όπως και εντός της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ