aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤέλος στα καρδιοχτύπια για τον Σλοβάκο «killer»…

Τέλος στα καρδιοχτύπια για τον Σλοβάκο «killer»…

Στο αυριανό φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΛ δεν θα αγωνιστούν οι Πράνιτς, Ντουρίς, Στρούνα και Λαβόρδε λόγω τραυματισμού Κι ενώ στο επίσημο γκρουπ της Ανόρθωσης στο Facebook, οι φίλοι της καλούνται να προβλέψουν πόσες φορές θα σκοράρει στο νέο πρωτάθλημα ο Μιχάλ Ντουρίς, ακολούθησαν έντονα καρδιοχτύπια στην πληροφορία ότι ο Σλοβάκος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό κι ότι αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» του στον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στη Δόξα το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου. Ο τραυματισμός προήλθε από κτύπημα που δέχθηκε στον τετρακέφαλο και το ιατρικό τιμ του συνέστησε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης για μερικές ημέρες. Ως εκ τούτου, για προληπτικούς λόγους περισσότερο, δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο Λέβι δεν βιάζεται και χρησιμοποιεί τους παίκτες του μόνο όταν είναι απολύτως ετοιμοπόλεμοι.

Ενοχλήσεις στην προπόνηση αισθάνθηκε και ο Ντάνιελ Πράνιτς. Αναμένεται, λοιπόν, ότι και ο Κροάτης θα παρακολουθήσει το φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ από την εξέδρα για να μην υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. Θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα απέναντι στη Δόξα στο Μακάρειο.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά. Ο Ρόνι Λέβι θα προπονήσει και σήμερα το απόγευμα τους παίκτες του, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένο το πολυαναμενόμενο φιλικό στο Τσίρειο. Κι αυτό διότι η «Κυρία» έχει μακρά περίοδο αποχής από αγώνες, ενώ η αυριανή αναμέτρηση χαρακτηρίζεται ως πρόβα τζενεράλε για τη νέα σεζόν. Βέβαια, χωρίς τους Ντουρίς, Πράνιτς και τους Λαβόρδε και Στρούνα που είναι μόνιμοι στο ιατρικό δελτίο τον τελευταίο καιρό, κι αυτή ακόμη η πρόβα τζενεράλε θα είναι «ελλειμματική».

Όπως είναι γνωστό, ο Άντραζ Στρούνα ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και καταβάλλεται προσπάθεια να είναι στην αποστολή στην πρεμιέρα, ενώ ο Λαβόρδε λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας του και του πρόσφατου τραυματισμού του, υπολογίζεται να επανέλθει στη δράση σε ένα μήνα περίπου. Συγκεκριμένα -αν η πορεία του προγράμματός του εξελιχθεί ομαλά-, ενδέχεται να υπολογίζεται στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ