Τα τρία «όχι» και η ελπίδα


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

«Καίει» το θέμα του Εκτελεστικού Προέδρου στην Ανόρθωση αφού ο Χρίστος Πουλλαΐδης απέτυχε στις μέχρι τώρα προσπάθειές του να συνάψει συνεργασία με τρεις υποψήφιους.

Αρχικά το… πάλεψε όσο μπορούσε για να πείσει τον Χρίστο Μαραγκό να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, όμως το γεγονός ότι δεν έδινε τα κλειδιά στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας ήταν κάτι που «χάλασε» τη συμφωνία.

Ακολούθως προέκυψε η περίπτωση του Τζακ Αγγελίδη που δεν προχώρησε. Έγινε λόγος για το οικονομικό αλλά δεν ήταν θετικός ο ίδιος. Τρίτη επιλογή για την Ανόρθωση ο Αντρέας Μιχαηλίδης. Και ο πρώην προπονητής της ομάδας απάντησε αρνητικά στην πρόταση του συλλόγου, καθώς φαίνεται για την ώρα τουλάχιστον να δίνει προτεραιότητα σε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τον χώρο της πολιτικής.

Βέβαια, ο κ. Πουλλαΐδης πιστεύει πολύ ότι ο κ. Μιχαηλίδης είναι ο καταλληλότερος για τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου και παρουσιάστηκε διατεθειμένος να του δώσει χρονικό περιθώριο για άλλο ένα μήνα να αποφασίσει.

Εντούτοις, ο κ. Μιχαηλίδης ήταν αρνητικός, αν και δεν τον άφησε καθόλου αδιάφορο αυτή η προοπτική. Στην περίπτωση Μιχαηλίδη το παράθυρο δεν κλείνει εντελώς, με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης να ευελπιστεί σε αλλαγή βλέψης από τον πρώην βουλευτή.

Θα γίνει άλλη μια προσπάθεια από πλευράς Ανόρθωσης, για να προκύψει το εκλεκτό άτομο για τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου, μέχρι και τη γενική συνέλευση της εταιρείας στο τέλος του μήνα.

Η επιστροφή του Πουλλαΐδη από το εξωτερικό αναμένεται να φέρει αρκετές εξελίξεις στο σύλλογο της Αμμοχώστου. Υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα και σίγουρα θα έχει πολλά να κάνει ο διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ