aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα λέει και με την Αλεξάνδρεια

Τα λέει και με την Αλεξάνδρεια

Η Ανόρθωση δεν έχει ανακοινώσει τα φιλικά που θα δώσει στη Βουλγαρία, όπου από τις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, όμως κάποιες ειδήσεις διαρρέουν μέσω ξένων ιστοσελίδων.

Μετά την Μπερόε Βουλγαρίας που θα αντιμετωπίσει η «Κυρία», ένα άλλο φιλικό που έγινε γνωστό είναι αυτό κόντρα στην ουκρανική Αλεξάνδρεια, το οποίο θα γίνει στις 2 Ιουλίου. Μία ομάδα που θα αγωνιστεί και αυτή στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Από χθες η αποστολή της Ανόρθωσης, που βρέθηκε για πέντε ημέρες στην Κυπερούντα, επέστρεψε στη Λάρνακα. Πλέον, η ομάδα της Αμμοχώστου παίρνει ανάσες και αναμένει την 26η Ιουλίου για να αναχωρήσει για τη Βουλγαρία. Ο Ρόνι Λέβι είδε κάποια πράγματα που ήθελε, αλλά πλέον θα δει και θα κάνει πολύ περισσότερα τις ημέρες που η ομάδα θα βρίσκεται στη Βουλγαρία. Μέσα από τα φιλικά άλλωστε θα αρχίσουν να βγαίνουν και τα πρώτα συμπεράσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ