aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤα επόμενα βήματα του Παντελή

Τα επόμενα βήματα του Παντελή

Συνέχεια στην υλοποίηση του σχεδιασμού για τη σεζόν 2017-18, αναμένεται να δώσει από σήμερα ο πρόεδρος της Ανόρθωσης. Ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος αναμενόταν να επιστρέψει χθες από το εξωτερικό, θα τροχοδρομήσει τα επόμενα βήματα, με προτεραιότητα στο κεφάλαιο ανανεώσεις.

Η ενημέρωση από πλευράς «Κυρίας» επιβεβαιώνει πως πλησιάζει η ανακοίνωση της παραμονής του Φιλίπε Ολιβέιρα, καθώς κι ότι υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά με τις απαιτήσεις του Νίκολα Μίτροβιτς. Αύξηση απολαβών φέρονται να ζήτησαν ο Γκάμπριελ Μόουρα και ο Ζοάο Βίκτορ, η οποία μπορεί να γεφυρωθεί όπως εκτιμούν οι κυανόλευκοι.

Για τον Ανδρέα Παντελή, τυχόν χρονοτριβή σε συζητήσεις με παίκτες της ομάδας θα φρενάρει τον σχεδιασμό, γι’ αυτό και δεν σκοπεύει να μπει σε ατέλειωτα παζάρια με κανέναν. Ειδικά αν διαπιστωθεί πως είτε κάποιος εκ των προαναφερθέντων είτε ο μάνατζερ του, διαπραγματεύεται και με άλλες ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ