Τα δύο «αν» του Μαραγκού για την προεδρία

Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένονται εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι ο μεγαλομέτοχος των κυανολεύκων θα επιδιώξει με το μοντέλο του εκτελεστικού προέδρου, έναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας του συλλόγου...

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το θέμα του εκτελεστικού προέδρου είναι ένα από αυτά που απασχολούν έντονα τη διοίκηση της Ανόρθωσης. Ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης επιστρέφει από το εξωτερικό και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Ο μέσος της «Κυρίας» για να μπορέσει να μπει στη διαδικασία να αναλάβει αυτό το πόστο θα πρέπει να έχει αυτός το πάνω χέρι, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει στο έργο του, εντός και εκτός διοίκησης.

Αν αυτόν τον όρο μπορέσει να τον εγγυηθεί 100% ο Πουλλαΐδης, τότε δεν αποκλείεται να απαντήσει θετικά ο Μαραγκός. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει, όπως κυκλοφορεί ευρέως και εναλλακτική λύση.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένονται εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι ο μεγαλομέτοχος των κυανολεύκων θα επιδιώξει με το μοντέλο του εκτελεστικού προέδρου, έναν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ