aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυμφώνησε και «δένει» τον Λέβι μέχρι το 2020!

Συμφώνησε και «δένει» τον Λέβι μέχρι το 2020!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τυπικής διαδικασίας φαίνεται ότι είναι, πλέον, το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Ρόνι Λέβι με την Ανόρθωση. Οι δυο πλευρές αναμένεται να βρεθούν εντός της βδομάδας όπου θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου που θα υπογράψει ο Ισραηλινός τεχνικός μιας και οι δυο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε όλα. Πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει τον Λέβι γι’ αρκετό καιρό ακόμη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και γι’ αυτό θα του προτείνει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και όχι μονοετούς διάρκειας.

Η διοίκηση του Αντρέα Παντελή πιστεύει πολύ πάνω του και το δείχνει άλλωστε με αυτό τον τρόπο. Ο 51χρονος τεχνικός αν και έχει βολιδοσκοπηθεί από ομάδες της πατρίδας του και το όνομα του «έπαιξε» και για την εθνική ομάδα του Ισραήλ, δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει την Ανόρθωση μιας και θέλει να μείνει για να ανεβάσει την ομάδα ακόμη πιο ψηλά.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό, ανανεώνει με Ανόρθωση ο Ρόνι Λέβι!

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση και να συνεχίσει να παίζει, η εξαιρετική συνεργασία που έχει με τη διοίκηση αλλά πολύ περισσότερο με τον πρόεδρο Αντρέα Παντελή. Οι δυο τους τα βρίσκουν με κλειστά μάτια από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την προεδρία ο Παντελή και αυτό είναι κάτι που προσμετρά θετικά στην απόφασή του. Πλέον, Λέβι και διοίκηση, αφού επισημοποιήσουν τη συνέχιση της συνεργασίας τους, έχουν βάλει στόχο να διατηρήσουν την Ανόρθωση στα ψηλά και κάθε χρόνο να πηγαίνει η ομάδα ένα βήμα μπροστά, έτσι ώστε να καταφέρει σε κάποια φάση να διεκδικήσει ξανά με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Το δέσιμο μου με την Ανόρθωση είναι ιδιαίτερο»

Το έργο του Ρόνι Λέβι έχει κριθεί από τη διοίκηση ως πέρα για πέρα ικανοποιητικό μιας και πέρσι ανέλαβε μία ομάδα που ήταν στα μαύρα της τα χάλια και κατάφερε να την βάλει στην εξάδα, ενώ φέτος με τις κινήσεις που έγιναν η Ανόρθωση απέκτησε την παλιά της αίγλη. Ταυτόχρονα είναι μία ανάσα από την επιστροφή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από αρκετά χρόνια. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και το δέσιμο που έχει ο Λέβι με την ομάδα της Αμμοχώστου αλλά και την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο. Οι φίλοι της Ανόρθωσης εκτιμούν και εμπιστεύονται τον έμπειρο τεχνικό και θεωρούν ότι είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει την ομάδα ξανά στις επιτυχίες και στις διακρίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ