aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτον «τελικό» της 5ης θέσης η Ανόρθωση

Στον «τελικό» της 5ης θέσης η Ανόρθωση

Την τέταρτη νίκη που τη στέλνει στον «τελικό» της 5ης θέσης πέτυχε στο Γήπεδο της Δερύνειας η Ανόρθωσις κερδίζοντας την για άλλο ένα αγώνα την τυπικά γηπεδούχο  Ε.Ν.Παραλιμνίου με 0-3 σετ. Η Ανόρθωση θα αγωνιστεί με το νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Δ. – Pokka ΑΕ Καραβά για τις θέσεις 5-6 και η ‘Eνωση με τον ηττημένο του ζευγαριού για τις θέσεις 7-8.

Ωραίο σετ ήταν το πρώτο που έγινε στη Δερύνεια με ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η Ανόρθωσις κατάφερε να υπερισχύσει και να κερδίσει σε 22 λεπτά 21-25 γράφοντας το 0-1. Αξιοσημείωτη η εμφάνιση των «βυσσινί».

Η Ανόρθωσις ήταν αρκετά καλή στο δεύτερο σετ και παρά την αντίσταση της Ένωσης κέρδισε με 17-25 σε 25 λεπτά κάνοντας το 0-2 «αγγίζοντας» την τέταρτη νίκη και την πρόκριση. Στο τρίτο σετ η Ανόρθωσις συνέχισε να είναι καλύτερη κέρδισε με 20-25 σε 27 λεπτά και πήρε τη νίκη με 0-3 σετ.

Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Ζ. ΛΟΥΚΟΒΙΤΣ): Στογιάκοφ, Σπαρτιάτης, Λόντσαρ, Λούκοβιτς, Ερωτοκρίτου, Μιχαήλ. – Αλλαγές: Σιόκκουρος

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΝΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Παπαϊωάννου, Φάϊφερ, Άλβες, Παναγιωτίδης, Ροντόλφο, Αποστόλου  – Λίμπερο: Σαββίδης. – Αλλαγές: Σπύρου, Χρυσοστόμου, Κοντός.

Ο δεύτερος αγώνας για τα πλέι – άουτς και τις θέσεις  5-8 μεταξύ Pokka ΑΕ Καραβά – Αναγέννηση Δερύνειας είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο «Σπύρος Κυπριανού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ