aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτο προσκήνιο... ο Ρούμπεν Ράγιος

Στο προσκήνιο… ο Ρούμπεν Ράγιος

Για την απόκτηση του 30χρόνου Ισπανού μεσοεπιθετικού Ρούμπεν Ράγιος κινείται η Ανόρθωση, όπως αναφέρει η οπαδική ιστοσελίδα anorthosis24.net.

To δημοσίευμα:

“Για την απόκτηση του 30χρόνου Ισπανού μεσοεπιθετικού Ρούμπεν Ράγιος κινείται η Ανόρθωση.

Για τον Ισπανό δεν είναι η πρώτη φορά που ενδιαφερόμαστε, μιας και πέρσι δείξαμε έντονο ενδιαφέρον με τον ποδοσφαιριστή να καταλήγει τελικά στη γαλλική Σοσώ.

Ο Αλμπέρτο Μπενίτο είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο υπάρχει κάποια οικονομική διαφορά και γίνονται προσπάθειες για να γεφυρωθεί.

Ο Ράγιος είναι Ισπανός και ξεκίνησε την καριέρα του από την Έλτσε. Μεταξύ άλλων στην Ισπανί αγωνίστηκε με τις Villajoyosa CF, Μπαρτσελόνα B, Orihuela CF και UE Lleida.

Το 2011 παίρνει την απόφαση να ξενιτευτεί με προορισμό την Τρίπολη και τον Αστέρα, εκεί όπου θα κάνει το μπαμ του στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Με 62 συμμετοχές και 12 γκολ, θα πάρει μεταγραφή στην Μακάμπι Χάιφα, η οποία δαπάνησε ένα ποσό της τάξης των 800 χιλιάδων για να τον αποκτήσει. Μάλιστα τη χρονιά 2012/13 ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ξένος του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο Ισραήλ σε δύο χρονιές, θα αγωνιστεί σε 44 ματς πρωταθλήματος και θα πετύχει 17 γκολ. Ωστόσο η στιγμή που θα τον στοιχειώνει, θα είναι ένα δολοφινικό τάκλιν στον Ράφι Νταχάν, κάτι που θα κόψει την μπάλα στον εν λόγω ποδοσφαιριστή και θα προκαλέσει την λαϊκή κατακραυγή στη γείτονα χώρα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ