aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Στο… παιχνίδι για Μαρτίνες και η Ανόρθωση»

«Στο… παιχνίδι για Μαρτίνες και η Ανόρθωση»

Στο κόλπο για την απόκτηση του Νίκολα Μαρτίνες εμπλέκει την Ανόρθωση δημοσίευμα της «metrosport» και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «οι πιθανότητες είναι αρκετές».

Αυτούσιο το δημοσίευμα: «Ο Άρης έχει εκφράσει έντονο και επίσημο ενδιαφέρον, ο ποδοσφαιριστής είναι παραπάνω από θετικός σε ερχομό στο «Κλ. Βικελίδης», ωστόσο η συνεργασία «κολλά», λόγω Ολυμπιακού. Πλέον, όμως, δεν είναι η μόνη αιτία που δεν παρατηρείται εξέλιξη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν δώσει, προς το παρόν, την ελευθέρας και ο Νίκος Μαρτίνες δεν μπορεί να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Όπως έχει σημειώσει η «Μ», ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται μεταξύ τριών-τεσσάρων περιπτώσεων, οι οποίες απασχολούν, αλλά δεν βρισκόταν στην κορυφή αυτών. Οι συνομιλίες ήταν σε καλό δρόμο μέχρι που στο… παιχνίδι μπήκε και η Ανόρθωση, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2015-2016. Οι Κύπριοι προσπαθούν να δελεάσουν τον Μαρτίνες, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι οι πιθανότητες συμφωνίας είναι αρκετές. Το θέμα, πάντως, παραμένει ανοιχτό και με τον Αρη, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνονται και για άλλους παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ