aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣτην Κύπρο ο πρόεδρος, συγκάλεσε συνεδρία

Στην Κύπρο ο πρόεδρος, συγκάλεσε συνεδρία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην Κύπρο θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της εταιρείας Χρίστος Πουλλαΐδης. Ο διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης συγκάλεσε για το απόγευμα συνεδρία και μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και του σωματείου θα εξετάσουν όλα τα θέματα τα οποία απασχολούν τον σύλλογο της Αμμοχώστου.

Πιθανόν να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας.  Δεδομένη είναι η ανάλυση του μετεγγραφικού σχεδιασμού μέχρι στιγμής, ενώ ενδέχεται να προκύψει και επαφή με τον Αλμπέρτο Μπενίτο. Χρίστος Πουλλαΐδης και Τάσος Ανδρέου, αύριο πιθανότατα, θα αναχωρήσουν για την Πολωνία ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά για μερικές μέρες την προετοιμασία της ομάδας.

Αναμένεται να γίνουν και εκεί επαφές με την τεχνική ηγεσία και τον τεχνικό διευθυντή, για τα θέματα προγραμματισμού και όχι μόνο. Οι δυο παράγοντες αναμένεται να μείνουν και να παρακολουθήσουν και το κυριακάτικο φιλικό της Ανόρθωσης με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ