aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣημαντική πρωτοβουλία από τους «Μαχητές»!

Σημαντική πρωτοβουλία από τους «Μαχητές»!

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης ανακοίνωσε την συλλογή τροφίμων, ρουχισμού, φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για αποστολή στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Αττική.

Αναλυτικά:

«Αδέλφια Ανορθωσιάτες, περήφανοι πρόσφυγες… Δυστυχώς το περασμένο διήμερο γίναμε μάρτυρες μιας τραγωδίας που στοίχισε τις ζωές δεκάδων συνανθρώπων μας, με τεράστιες υλικές ζημιές, ενώ είχαμε ακόμα και αγνοούμενους!

Για αυτό το λόγο, αποφασίσαμε να δείξουμε για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που πλήγηκαν από τις τεράστιες πλημμύρες στην Αττική. Ξεκινάμε λοιπόν από σήμερα μια προσπάθεια συλλογής τροφίμων, ρουχισμού, φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης ούτως ώστε να τα στείλουμε στην Ελλάδα για να απαλύνουμε και εμείς όσο μπορούμε την οδύνη των θυμάτων.

Παραθέτουμε πιο κάτω μερικά παραδείγματα προμηθειών τις οποίες μπορείτε να φέρετε στον Κεντρικό μας σύνδεσμο και να συμβάλετε και εσείς στην προσπάθεια αυτή:

-Ρούχα-εσώρουχα τα οποία δεν χρειάζεστε (καθαρά και έτοιμα για χρήση), παπούτσια, πάνες

-Γάλα/φαί σε σκόνη, μπιμπερά, υγρά μωρομάντιλα.

-Τροφή σε κονσέρβες ή μακράς διαρκείας τρόφιμα όπως μακαρόνια.

-Φάρμακα πρώτης ανάγκης και απολυμαντικά (αντιβιοτικά, αντιβιοτικές κρέμες, χάπια για τον πόνο, το συνάχι, το κρυολόγημα κ.λπ.).

Παρακαλούμε όπως αναγράφετε τι περιέχουν μέσα τα κουτιά των προιόντων που θα φέρετε. H συλλογή των αγαθών θα διαρκέσει μέχρι τις 24/11».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ