aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣενάρια για Σιεού

Σενάρια για Σιεού

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το όνομα του Αμπντουλαί Σιεού είναι ένα εξ αυτών που απασχόλησαν πολύ το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης και αναμένεται να απασχολήσει αρκετά και τις επόμενες βδομάδες. Ο λόγος έχει να κάνει με τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την Ανόρθωση, αλλά και την Εθνική Νιγηρίας, οι οποίες τον έχουν κάνει περιζήτητο στο εξωτερικό. Από τη στιγμή που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της περιόδου φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, έως και απίθανο, να καταφέρει η διοίκηση να τον πείσει να μείνει. Ακόμη κι αν του προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο για τα δεδομένα του συλλόγου.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας 90minutesgoal ουσιαστικά επιβεβαιώνει όλα τα πιο πάνω. Φιλοξενούνται δηλώσεις (χωρίς να ονομάζεται) εκπροσώπου του Σιεού ο οποίος αναφέρει: «Έχουμε προσφορές από την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις ομάδες του Μέρσεσαϊντ στην Αγγλία (Έβερτον και Λίβερπουλ). Θα δούμε ποια προσφορά είναι καλύτερη για τον πελάτη μας, αφού θα είναι ελεύθερος μετά το Παγκόσμιο».

Μάλιστα στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Σιεού τη δεδομένη στιγμή συγκαταλέγεται στους δέκα καλύτερος δεξιούς μπακ στον κόσμο, μάλλον σε μία ακραία τοποθέτηση. Με αυτά τα δεδομένα ο Νιγηριανός είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Ανόρθωση. Το συμβόλαιο του λήγει και παρά τις πρώτες επαφές που έγιναν με την «Κυρία», το να αποδεχθεί να μείνει φαντάζει απομακρυσμένο σενάριο.

Ένα άλλο σενάριο, το οποίο μόνο απομακρυσμένο δεν είναι, είναι να έρθει μία καλή πρόταση στα γραφεία της Ανόρθωσης για τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα είναι αρνητική η Ανόρθωση, γνωρίζοντας ότι το καλοκαίρι θα τον χάσει χωρίς να έχει κανένα κέρδος. Φτάνει και η πρόταση να είναι συμφέρουσα οικονομικά. Κάποιες βολιδοσκοπήσεις έχουν γίνει από διάφορους, αλλά επίσημα ακόμη τίποτα.

Η μεγάλη άνοδος του Σιεού στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο δείχνει ότι δεν θα τον κρατήσει στην Κύπρο. Άλλωστε και ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να πάει σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα που θα μπορεί να κερδίζει και περισσότερα χρήματα, αλλά θα έχει και μεγαλύτερη προοπτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ