Σε προτεραιότητα οι αποχωρήσεις στην Ανόρθωση

Μία από τις προτεραιότητες της Ανόρθωσης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της για νέα σεζόν, αφορά στη λύση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές οι οποίοι όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις αλλά και απογοήτευσαν με τη γενικότερη αγωνιστική τους παρουσία στην ομάδα.

Το εμπόδιο που θα χρειαστεί να ξεπεράσει η διοίκηση αφορά στο δεσμευτικό συμβόλαιο παικτών που βρίσκονται στη μαύρη λίστα, όπως ο Αντριάν Κολούνγκα. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα χρειαστεί είτε να συμφωνηθεί το ποσό της αποζημίωσης είτε να παραχωρηθούν οι επηρεαζόμενοι παίκτες σε άλλη ομάδα. Οι συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει.

Γενικότερα για το κεφάλαιο αποχωρήσεις, οι πρώτες ανακοινώσεις πιθανόν να προκύψουν πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα περίοδος, για την οποία απομένουν τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ.

Δεν θα είναι μεγάλος ο αριθμός των παικτών που θα παραμείνουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», είτε δεσμεύονται και για τη νέα σεζόν είτε λήγει το συμβόλαιό τους. Για μερικούς παίκτες ίσως η απόφαση να παρθεί αφότου ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, αλλά πάντα με γνώμονα την απαίτηση της διοίκησης Παντελή για πρωταγωνιστική πορεία στη νέα χρονιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ