aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣε δίλημμα λόγω του Μπανταλόφσκι

Σε δίλημμα λόγω του Μπανταλόφσκι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ιβάν Μπανταλόφσκι εδώ και δυο ημέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα και πλέον βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθεί εκ νέου στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης, ενόψει Δόξας. Από την άλλη, ο Ρόνι Λέβι φαίνεται να είναι σε δίλημμα κατά πόσο θα αλλάξει κάτι από την ομάδα που πέτυχε το σπουδαίο «διπλό» απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, μη θέλοντας να αδικήσει κάποιον παίκτη του.

Θέμα ετοιμότητας για τον Μπανταλόφσκι δεν υπάρχει, μιας και ο Λέβι τον είχε ρίξει ως βασικό κόντρα στον Άρη, με… μισή προπόνηση. Σε περίπτωση που ο Βούλγαρος πάρει φανέλα βασικού, τότε λογικά στον πάγκο θα μείνει ο Γιώργος Οικονομίδης. Και αυτό γιατί ο Σιβού θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή και θα εκτοπίσει από την ενδεκάδα τον Κύπριο διεθνή μέσο.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε αύριο την ίδια ενδεκάδα με αυτήν του ΓΣΠ. Δηλαδή τον Αρούς κάτω από τα δοκάρια, τον Σιβού δεξιά στην άμυνα, τον Πράνιτς αριστερό μπακ και κεντρικούς αμυντικούς τους Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Οικονομίδης και Ζοάο Βίκτορ, με τον Ράγιος λίγο πιο μπροστά τους. Στο δεξί «φτερό» της επίθεσης θα είναι ο Αμπντουλάγεφ, στο αριστερό ο Σισέ και στην κορυφή ο Καμαρά. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μπανταλόφσκι, Καρλίτος, Παλάνκα και Άλβες. Δεδομένη είναι η απουσία του Γκάντσεφ καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Όπως διαπιστώθηκε από τους πρώτους τέσσερις αγώνες που έδωσε η «Κυρία», το μεγάλο της ατού είναι η καλή αμυντική λειτουργία. Εδώ και τρία παιχνίδια δεν έχει δεχθεί γκολ και στόχος της είναι και αύριο ο Αρούς να μη μαζέψει την μπάλα από την εστία του. Κάτι που θα κάνει πιο εύκολο το έργο της Ανόρθωσης, μιας και λογικά ένα τουλάχιστον γκολ η επίθεσή της είναι ικανή να το πετύχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ