aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΣε αναμονή για τον αμυντικό

Σε αναμονή για τον αμυντικό

Πολύ πιθανόν η Ανόρθωση να προχωρήσει σε άλλη μια κίνηση ενίσχυσης, ίσως και σήμερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι χθες βράδυ, η διοίκηση περίμενε την απάντηση ενός αμυντικού, που αν θα είναι θετική, θα διευθετηθεί το συντομότερο η άφιξή του στην Κύπρο για τα διαδικαστικά της μετεγγραφής.

Ο Μπενίτο θέλει να φέρει παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να κάνει τη διαφορά και να δώσουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με την περσινή πορεία. Μια καλή περίπτωση έχει εντοπιστεί και γίνεται προσπάθεια για να κλείσει το θέμα αισίως για την ομάδα της Αμμοχώστου. Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν θα πέσουν οι υπογραφές ή όχι.

Πάντως, μπορεί ο Ισπανός τεχνικός διευθυντης να ψάχνει για την ενίσχυση σε διάφορες θέσεις, όμως βάσει δεδομένων, το πιο σημαντικό είναι να αποκτηθούν δύο ακραίοι επιθετικοί που τόσο πολύ τους έχει ανάγκη η ομάδα.

Μέχρι στιγμής ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν μπόρεσε να βρει τους παίκτες που θέλει, όμως δουλεύει συνεχώς και δείχνει να έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις. Σημαντικό ρόλο παίζει πάντα και το οικονομικό, μιας και η Ανόρθωση δεν έχει το χρήμα για να το… στρώσει στα πόδια των παικτών.

Στόχος είναι να έρθουν ικανοί ποδοσφαιριστές, οι απολαβές των οποίων είναι στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ