aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΨάχνοντας στην Ελλάδα για αντίπαλο

Ψάχνοντας στην Ελλάδα για αντίπαλο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Ανόρθωση έβαλε σκοπό να κλείσει ένα δυνατό φιλικό για να καλύψει το κενό του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, που δημιουργήθηκε λόγω της αναβολής του αγώνα της πρεμιέρας με τον ΑΠΟΕΛ. Οι κυανόλευκοι έδωσαν εντολή σε ατζέντηδες για εξεύρεση αντιπάλου από την Ελλάδα και γίνονται επαφές με στόχο να βρεθεί ο κατάλληλος.

Μέχρι στιγμής έχει χτυπηθεί η πόρτα των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης, Ηρακλή, Άρη και ΠΑΟΚ. Με τον «δικέφαλο» είναι πιο απομακρυσμένο το ενδεχόμενο, λόγω του ότι έχει υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ με την Ντιναμό Τιφλίδας. Πέρα από τις ομάδες του βορρά, όμως, γίνονται συζητήσεις και με άλλες.

Οι Αμμοχωστιανοί ψάχνουν αντίπαλο που θα τους προσφέρει αναμέτρηση σε έντονο ρυθμό και παραλλήλως εμπορικότητα. Πάντως, σε περίπτωση που δεν γίνει εφικτή η συμφωνία με κάποιαν ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει γίνει κουβέντα και με την Ομόνοια Αραδίππου. Επικρατέστερες ημερομηνίες διεξαγωγής του τελευταίου τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, είναι η Παρασκευή και η Δευτέρα, 19 και 22 Αυγούστου, αντιστοίχως.

Ο Αντόνιο Πούτσε επιθυμεί διακαώς πάντως τη διεξαγωγή ενός ακόμα φιλικού. Η Ανόρθωση έδειξε προχθές απέναντι στη Δόξα (0-0) ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά, κυρίως στην τελική προσπάθεια. Επίσης, η άφιξη πολλών νέων αποκτημάτων καθιστά δύσκολη την επίτευξη της ομοιογένειας.

Μετά το άγονο «Χ» με τους πράσινους στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας, παρατηρήθηκε γκρίνια από τους φίλους της «Κυρίας», καθώς γενικά δεν ήρθαν καλά αποτελέσματα στα φιλικά. Ωστόσο, οι παράγοντες του συλλόγου δεν ανησυχούν και εκφράζουν την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει. Στα επίσημα παιχνίδια, δηλαδή, με την ελπίδα πως η αναβολή του ματς με τον ΑΠΟΕΛ θα αποδειχτεί ευεργετική στο τέλος της ημέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ