aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠροβάδισμα ο Παφιακός

Προβάδισμα ο Παφιακός

Προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας εξασφάλισε ο Παφιακός που κέρδισε μετά από αμφίρροπο αγώνα και ανατροπές την Ανόρθωση μέσα στο «Θεμιστόκλειο» με 2–3 σετ. Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό της Παρασκευής στην Πάφο.

O Green Air Παφιακός μπήκε φουριόζος στον ημιτελικό αφού παίζοντας σοβαρά κέρδισε τα δύο πρώτα σετ με 20-25 και 16-25 παίρνοντας σαφές προβάδισμα με 0–2 σετ. Η Ανόρθωση πάλεψε πάρα πολύ, αλλά έμεινε δύο σετ πίσω. Κάπου εκεί η «Κυρία» αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει σε 1–2 κερδίζοντας το τρίτο σετ μετά από βελτιωμένη απόφαση με 25-20.

Οι Παφίτες δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο του δεύτερου σετ. Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωση έδειξε ότι επέστρεψε για τα καλά στον αγώνα. Παίζοντας μυαλωμένα έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Παφιακού κερδίζοντας με 25-22 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2 σετ. Στο τάι μπρέικ η ομάδα του Μίλαν Γκρέσιτς ήταν εντυπωσιακή και κέρδισε με 5-15 εξασφαλίζοντας τη νίκη με 2-3 σετ και το προβάδισμα πρόκρισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ